Dameskledingwinkel te koop (multi-brand store op A1 locatie)

Dameskledingwinkel te koop (multi-brand store op A1 locatie)

Superlocatie, in het mooiste pand midden op de markt

Algemeen

Referentie:
BOSN16HZ009A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kledingdetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
30
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dameskleding van zes toonaangevende merken in het midden en hoger segment aangevuld met kleinere merken. Kleding is vrouwelijk, casual (of business casual) en zelfs geschikter voor speciale gelegenheden.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Door de regiofunctie van de vestigingsplaats en A locatie veel winkelend publiek. 700 vaste klanten in het systeem. Van 16-85 jaar

Details

Deze dameskledingwinkel staat te koop in verband met:
privé omstandigheden Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dameskledingwinkel te koop (multi-brand store op A1 locatie)

Deze dameskledingwinkel is na de eeuwwisseling opgezet door een zeer ervaren eigenaresse in de fashion. Bijzondere merken in het midden en hoge segment en een toplocatie op centraal punt in historische binnenstad ! zorgen voor vaste klanten en een rendabele winkel. Helaas kan de huidige eigenaresse door privé omstandigheden niet fulltime op de winkelvloer staan. Dat is eigenlijk wel nodig in dit type winkel waar persoonlijk advies en juiste beleving vaak doorslaggevend is voor aankoop en cross selling.

Het pand is 80 m² en ligt op een toplocatie in de een historische binnenstad. De huur is inherent aan deze locatie door het juiste aantal en juiste soort bezoekers. Indien gewenst kan de huidige eigenaresse nog een aantal dagen of dagdelen aanblijven. Daarnaast is er een kwalitatieve representatieve medewerker met een vast contract. Hiermee is de winkel geschikt voor een individuele overnamekandidaat of zelfs een duo. DE winkel is winstgevend genoeg om twee mensen te voorzien van een salaris. Daarnaast groeit de winkel dit moment mede door het aantrekken van de markt.

Gerelateerde onderwerpen:
Dameskledingwinkel..

Lees verder