5000 m2 woonwinkel te koop aangeboden

5000 m2 woonwinkel te koop aangeboden

Zeer betrouwbare naam in het middensegment. Flexibele overnameconstructie

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze woonwinkel als de voorraad had een inkoopwaarde van € 400.000. maar is afgeboekt naar € 250.000. deze kan worden overgenomen of de huidige eigenaar houdt uitverkoop..
Er zit nog meer potentie in deze woonwinkel als ondanks afnemende omzetten in de markt blijft de bruto marge op peil. daarnaast is er een flexibele kostenstructuur en een omzet afhankelijke huur mogelijk.
Andere redenen om deze woonwinkel te kopen
  • Met name de financiële constructie is zeer interessant. Het pand kan zeer aantrekkelijk gehuurd worden en de voorraad wel of niet overgenomen. En slechts naar 3 medewerkers zijn langlopende verplichtingen.
Deze woonwinkel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze woonwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Relatief nieuw pand in eigendom. Dankzij de ligging trekt het veel kopend publiek naast de vaste klanten. 4000 m² vvo en 1000 m² opslag. Daarnaast nog 1000 m² ongebruikt.
Deze woonwinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Naast een kleine vaste kern medewerkers is het flexibele schil voor drukke periodes
Deze woonwinkel heeft unieke producten / diensten die
  • Door een goede inkoop zijn kwalitatieve meubelen betaalbaar en blijft de brutomarge op peil. Naast verkoop wordt thuisbezorgd en ook gelegd/geplaatst
Deze woonwinkel heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Een dergelijk representatief pand gelegen op zo'n locatie is niet makkelijk te vinden. Zeker niet gezien de lage huur (die zelfs omzet afhankelijk gemaakt kan worden)
Een veranderingstraject zal deze woonwinkel goed doen
  • De huidige zaak is stabiel, degelijk en levert kwaliteit. Het is te overwegen een meer eigentijdse formule neer te zetten. Eventueel in combinatie met online activiteiten.
Deze woonwinkel heeft regionaal veel loyale klanten