Webshop te koop met elektronica voor streamingsdiensten

Webshop te koop met elektronica voor streamingsdiensten

Explosief gegroeid dankzij stuurbare, transparante en opschaalbare marketing

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze webshop als: naast het core product worden nog wat aanvullende producten verkocht. dit zijn standaard elektronicaproducten zoals bijvoorbeeld slimme toetsenbordjes.
Andere redenen om deze webshop te kopen
  • Het model van inkoop en verkoop door zeer slimme (internet)marketing is volledig bestuurbaar en transparant. Maar groeien betekent dat voorraad moet worden voorgefinancierd.
Deze webshop is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
  • De bruto marges op de producten liggen boven de 80% (!). Maar het betreft een cash-out groeimodel waarbij moet worden gefinancierd in de voorraad.
Deze webshop heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze webshop heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze webshop heeft unieke productie-capaciteiten
  • Alle productie is naar een kwalitatieve partner uitbesteed. Producten worden in China geconfigureerd, voorzien van logo's van de bedrijf en verpakt in de verpakking van dit bedrijf
Deze webshop heeft unieke producten / diensten die:
  • Deze technologie zal nog een aantal jaren actief in omloop zijn maar bevindt zich in een marktsegment dat razendsnel verandert
Deze webshop heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Het product is kant-en-klaar, ligt op voorraad en binnen twee weken is een nieuwe voorraad binnen. Het is een kwestie van de internet marketing machine aanzetten (en een nette klantenservice)
Een veranderingstraject zal deze webshop goed doen
  • De eigenaar is zeer jong en zakelijk gezien onervaren. Om een explosief groeiend bedrijf te besturen (inclusief support) is meer operationele ervaring en geld nodig.
Er is synergie als deze webshop samen gaat met een
  • Een ondernemer met verstand van (internet) marketing van technologieproducten met een beperkte levenscyclus en voldoende middelen om de voorraad voor te financieren