Innovatief ICT gebaseerd entertainment/game bedrijf te koop

Innovatief ICT gebaseerd entertainment/game bedrijf te koop

Zelf ontwikkelde software games gecombineerd met bijzondere hardware voor publieke ruimtes

Algemeen

Referentie:
BOSN16MV359A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Softwarebedrijven
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Zelf ontwikkeld product bestaande uit hardware en software. Geschikt voor entertainmentdoeleinden in enerzijds recreatieve omgevingen en anderzijds publieke (buiten) ruimte : plein / winkelcentrum.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Zeer geschikt voor horeca (café en restaurant), evenementen, beurzen en recreatie locaties. Maar ook voor educatieve doeleinden zoals musea of op een andere manier reclame maken in de publieke (buiten) ruimte : plein / winkelcentrum. Het product kan internationaal verkocht worden.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de huidige ondernemer heeft het product ontwikkeld maar zoekt voor de commerciële uitrol een compagnon of investeerder Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Innovatief ICT gebaseerd entertainment/game bedrijf te koop

Deze ondernemer heeft twee innovatieve producten ontwikkeld die zich goed lenen voor enerzijds horeca en recreatie omgevingen en anderzijds de publieke (buiten)ruimte : pleinen / winkelcentra / wachtruimtes. Het biedt horeca exploitanten de gelegenheid gasten langer te binden aan de locatie, het product per uur te verhuren of op een andere manier reclame te maken.

De zelf ontwikkelde game software combineert een multiplayer omgeving met touch technologie op 1 scherm.
De bezoeker maakt met zijn/haar smartphone contact met het WiFi netwerk. Je smartphone wordt een gamecontroller waarmee je direct kunt deelnemen aan het spel.
De games kunnen uitgebreid worden wat een schat aan mogelijkheden, toepassingen en bijbehorende verdienmodellen oplevert. De eigenaar is een productontwikkelaar die een commerciële partner zoekt. Idealiter heeft deze ook de financiële middelen om naar een verhuurconstructie te gaan. (Vergelijkbaar met een gokkast). Hier vragen potentiële klanten specifiek naar. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor tijdelijk gebruik op evenementen en educatief gebruik in bijvoorbeeld musea.

Kortom, inn..

Lees verder