Innovatieve zorginstelling zoekt investeerder voor zorgboerderij

Innovatieve zorginstelling zoekt investeerder voor zorgboerderij

Innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde methode o.h.g.v. autisme; internationaal aantoonbaar succesvol

Algemeen

Referentie:
BOSN17BM480A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Zorgboerderij gericht op innovatieve behandeling van cliënten in het autisme spectrum. Het betreft 24/7 zorg aangevuld met cliënten voor dagbehandeling. De behandeling gaat uit van een holistische aanpak die een wetenschappelijke onderbouwing kent.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Op deze kleinschalige locatie kunnen acht cliënten met autisme stoornis 24/7 verblijven. Daarnaast is opschaalbare ruimte voor dagbesteding

Details

Deze zorginstelling/zorgboerderij staat te koop in verband met:
voor de opbouw en uitrol van de organisatie zijn financiële middelen nodig. primair voor het aankopen van het vastgoed. maar het kan ook in een bredere context plaatsvinden Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs 250.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Innovatieve zorginstelling zoekt investeerder voor zorgboerderij

Deze zeer ervaren zorgondernemer heeft een zorgconcept ontwikkeld waarbij internationaal erkende methodieken worden gecombineerd voor behandeling van autisme. En door het uitstekende netwerk van de ondernemer staan de cliënten al op een wachtlijst. De behandeling komt in aanmerking voor alle reguliere vergoedingen (WLZ, WMO en PGB etc).

Voor de aankoop van een kleinschalige zorglocatie (€ 800.000) wordt een investeerder gezocht die minimaal € 250.000 kan inbrengen. Een hogere investering of andere investeringsconstructie is ook bespreekbaar.

Naast de zorglocatie wordt ook een kenniscentrum neergezet en een behandelpraktijk voor een veel bredere doelgroep. Want de methodiek is voor een veel bredere doelgroep toepasbaar. Dit heeft niet de directe focus van de huidige ondernemer. Maar is qua groei en rendement wel een interessant gegeven. Het is ook mogelijk het zorgconcept door te kopiëren naar meerdere kleinschalige locaties.

Gerelateerde onderwerpen:
Innovatieve zorginstelling zoekt investeerder voor zorgboerderij I Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd ..

Lees verder