Servies, woon-, tweedehands kleding- en cadeauwinkel te koop aangeboden in Zuid-Holland

Servies, woon-, tweedehands kleding- en cadeauwinkel te koop aangeboden in Zuid-Holland

Een soort 'Winkel van Sinkel' op 100m2 (uitbreidbaar) op goede zichtlocatie

Kansen

Er zit meer potentie in deze winkel als door omstandigheden zijn de openingstijden beperkt. deze zouden verruimd moeten worden.
Er zit nog meer potentie in deze winkel als de winkel is ook een ophaalpunt voor internetbestellingen. dit levert wel veel bezoekers op maar zou ook meer verkoopomzet kunnen opleveren dan het nu doet..
Er zit nog meer potentie in deze winkel als het is zeer te overwegen een webshop te activeren. mede gezien het unieke assortiment kan met normale marges verkocht worden.
Andere redenen om deze winkel te kopen
  • Het is mogelijk de winkel met een klein deel van de voorraad over te nemen. Dan wordt feitelijk alleen het huurcontract en inventaris overgenomen.
Deze winkel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze winkel heeft interessante verkooprechten. Deze zijn niet exclusief.
Deze winkel heeft een uniek pand / locatie
  • Mooie zichtlocatie aan een doorgaande weg tussen twee publiekstrekkers. Door verbouwing in de buurt wordt locatie toegankelijker. Betonnen vloer, witte muren, veel etalage en buiten presentatie. Huur € 1780
Deze winkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Naast een winkel van 100 m² is er nog 50 m² opslag. Deze kan ook toegankelijk worden gemaakt en worden gebruikt als winkelruimte
Deze winkel heeft unieke producten / diensten die
  • Mede door de samenstelling van het assortiment (geen massaproducten) heeft het bedrijf een klantenkring opgebouwd en is het een soort "snoepwinkel"
Een veranderingstraject zal deze winkel goed doen
  • De huidige eigenaresse kan door persoonlijke omstandigheden beperkt in de winkel werken. Laat staan werken aan groei. Hier is een anti vaste fulltime overnamekandidaat nodig
Deze winkel heeft regionaal veel loyale klanten