Sportzaak te koop aangeboden provincie Utrecht op A1 locatie (235m2)

Sportzaak te koop aangeboden provincie Utrecht op A1 locatie (235m2)

Langdurige contracten met meerdere sportverenigingen voor levering van kleding en materialen

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze sportzaak als: de webshop maakt, na een opstartperiode, meer omzet. meer promotie levert een wijdere klantenkring en meer omzet op. online bestellingen kunnen in de winkel worden afgehaald wat extra verkoopkansen oplevert.
Er zit nog meer potentie in deze sportzaak als promoten van de webshop kan het afzetgebied vergroten en de omzet en marges verhogen..
Er zit nog meer potentie in deze sportzaak als er wordt nog flink bijgebouwd in de omgeving waardoor de doelgroep groeit.
Andere redenen om deze sportzaak te kopen
  • De eigenaren hebben een rendabele winkel maar er wordt niet het maximale uitgehaald. Dit is een hele mooie kans voor een overnamekandidaat.
Deze sportzaak beschikt over waardevolle contracten met klanten en de contracten met de sportverenigingen zijn recent vernieuwd en lopen gemiddeld nog vijf jaar.
Deze sportzaak heeft meer sterke merknaam in eigendom.
Deze sportzaak heeft interessante verkooprechten. Deze zijn niet exclusief.
Deze sportzaak heeft een goed distributienetwerk
  • Een custom-made webshop voor alle sportverenigingen voor clubkleding en materialen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in de winkel of bij de bij de vereniging/thuis bezorgd (service binnen contract)
Deze sportzaak heeft een uniek pand / locatie
  • 235 m² vloeroppervlakte, zeer representatief ingericht, op een A1 locatie. Het betreft een huurpand. Een overnamekandidaat kan profiteren van gunstige huurcondities.
Deze sportzaak heeft unieke producten / diensten die:
  • Van uitstekende kwaliteit zijn
  • Er wordt met gerenommeerde sportmerken samengewerkt met een hoge kwaliteit en er is een breed assortiment. Dit is de lokale sportzaak waar iedereen slaagt.
Deze sportzaak heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Naast een unieke winkellocatie zijn de contracten met de sportverenigingen langdurig en waardevol.
Een veranderingstraject zal deze sportzaak goed doen
  • Meer focus op specialisatie, automatisering en integreren van webshop middels verkoopzuil in winkel. Uitbreiden van het assortiment voetbal en hardlopen en het invoeren van winkelautomatisering is aan te raden
Deze sportzaak heeft regionaal veel loyale klanten.