Kleinschalige webwinkel de koop in onderdelen voor (buiten) speelgoed

Kleinschalige webwinkel de koop in onderdelen voor (buiten) speelgoed

2600 producten slim gecategoriseerd voor zoeker en zoekmachine

Algemeen

Referentie:
BOSN17CZ639A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Assortiment van 2500 onderdelen van een specifiek merk buitenspeelgoed. In verband met anonimiteit kan het merk en product niet genoemd worden. Daarnaast worden ook nieuwe exemplaren verkocht en ander buiten speelgoed. Maar dit is een klein deel van de omzet

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Klantenbestand van 3000 klanten alleen in Nederland. Bezitters van dit speelgoed wat is stuk gegaan of iemand die dit speelgoed via Marktplaats heeft gekocht en het wil opknappen. Ook terugkerende klanten zoals campings en pretparken.

Details

Deze webshop staat te koop in verband met:
de beide eigenaren hebben ook nog andere activiteiten en onvoldoende tijd deze webshop uit te bouwen Indicatieve omzet € 30.000 Indicatieve overnameprijs 60.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Kleinschalige webwinkel de koop in onderdelen voor (buiten) speelgoed

Deze webwinkel heeft een slimme koppeling ontwikkeld naar de internationale merkleverancier en biedt onderdelen gecategoriseerd op jaartal en model aan. Hierin zijn zij zeer onderscheidend en gebruiksvriendelijk. Er zijn zo'n 24.000 unieke gebruikers per jaar en de gemiddelde orderwaarde ligt rond de € 63 (+/- 500 orders rond de 2% conversie). 91% van de bezoekers komt organisch of direct binnen. De andere kanalen kunnen dus nog verder ontwikkeld worden.

Het is een logische stap om ook van andere merken onderdelen te gaan leveren en de distributie te vergroten zowel in Nederland via bijvoorbeeld bol.com en internationaal via bijvoorbeeld Amazon in Duitsland. Ook kan de verkoop van nieuwe producten in deze categorie en aanpalende categorieën worden opgepakt maar dit is een behoorlijk concurrerend speelveld.

Deze webshop vergt een ondernemer met verstand van internet marketing en de tijd om het assortiment uit te breiden.

Gerelateerde onderwerpen:
Kleinschalige webwinkel de koop in onderdelen voor (buiten) speelgoed | Kleinschalige webwinkel de koop gevraagd in onderdelen voor (buiten) speelgoed |..

Lees verder