Algemeen

Referentie:
BOSN17EP705A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Autobedrijven, garages
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Onderhoud en verkoop gebruikte auto's. Gespecialiseerd in een Frans merk en Engelse auto's (klassiek en oldtimers). Daarnaast ook herstel van meer klassieke modellen

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Het autobedrijf bestaat al lang en heeft veel klanten in het segment van de Engelse auto. Het aantal voor het Franse merk is stijgende

Details

Dit autobedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Middelgroot autobedrijf te koop aangeboden in Zuid-Holland

Dit voormalige dealerbedrijf is door omstandigheden weer in bezit gekomen van de vorige eigenaar. Deze is echter op leeftijd en onderhoudt het bedrijf nu. Maar idealiter wordt het autobedrijf zo snel mogelijk weer verhuurd of verkocht. Dit is mogelijk dankzij een lage instapfee van € 10.000 en een huur van € 3500 per maand voor de rest van het gehele bedrijf inclusief inventaris (showroom, kantoor, werkplaats). Dit wordt formeel vastgelegd met voorraadlijst en dergelijke.

Omdat het een voormalige dealerbedrijf is, is het een zeer representatieve zicht locatie die ook recent zeer netjes is ingericht. Met drie bruggen, een showroom voor 20 auto's (en buiten nog ruimte voor 20 auto's) is het een mooi universeel autobedrijf. Het huidige klantenbestand is een mooie basis voor een meewerkende kandidaat die wil doorgroeien naar meer monteurs en actieve handel.

Gerelateerde onderwerpen:
Autobedrijf te koop gevraagd in Zuid-Holland | Autobedrijf verkopen in Zuid-Holland | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedr..

Lees verder