Meubel/interieur detailhandel bedrijf met webshop te koop in specifieke niche

Meubel/interieur detailhandel bedrijf met webshop te koop in specifieke niche

1 concurrent in Nederland, directe inkoop in Indonesië, hoge marges

Algemeen

Referentie:
BOSN17FP757A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Woondetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Deze onderneming importeert zelf meubels, bedden en andere interieurartikelen uit Indonesië. De producten kenmerken zich door het natuurlijke materiaal waarvan ze gemaakt zijn.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

1000 bezoekers per maand. Leeftijd tussen de 18 en 55 jaar, die gericht zijn op een Oosterse, exotische sfeer of op natuurlijk, milieuvriendelijk materiaal. 95% komt uit NL. Daarnaast is er ook een groothandelsfunctie en stijgende interesse vanuit horeca en wellness bedrijven

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet € 50.000 Indicatieve overnameprijs 35.000, afhankelijk van de waarde van de over te nemen voorraad

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Meubel/interieur (web)shop te koop in specifieke niche

Dit bedrijf is een handelsonderneming in natuurlijke meubels en accessoires. Er wordt via de webshop verkocht maar ook op beurzen. Producten worden direct vanuit Indonesië geïmporteerd per container.
Door persoonlijke omstandigheden is de verkoop via beurzen geminimaliseerd. De eigenaar heeft ook een beperkte kennis van internet en internetmarketing. Hierdoor kan de beoogde groei niet worden gerealiseerd. Een overname is daardoor een logische vervolgstap.

Er wordt gezocht naar een overnamekandidaat die een passie heeft voor meubels van natuurlijke materialen. Met extra inzet op internetmarketing kan de beoogde groei gehaald worden. Ook kan de verkoop op beurzen weer uitgebreid worden. Er zijn groeimogelijkheden door innovatie met toepassing van bewerkt materiaal van het product. Hierdoor wordt het product interessant voor horeca en sauna. Persoonlijke verkoop richting deze kanalen is ook zeker een groeimogelijkheid. Door directe import kan het bedrijf ook een actievere groothandelsfunctie gaan bekleden. Kortom: voldoende groeimogelijkheid met de inzet van de juiste middelen.

Gerelateerde onderwerpen:
Meubel/interi..

Lees verder