Kinderdagverblijf organisatie te koop (met BSO en peuteropvang) verspreid over 10+ locaties

Kinderdagverblijf organisatie te koop (met BSO en peuteropvang) verspreid over 10+ locaties

Voorkeur voor gehele overname. Maar ook gedeeltelijke overnames zijn bespreekbaar

Extra informatie

Kinderdagverblijf organisatie te koop (met BSO en peuteropvang)

Deze organisatie heeft 10+ locaties in een straal van 20 km in het oosten van NL. Er zijn strakke centrale kaders met veel ruimte voor lokale invulling. Dat vormt de ziel van deze professioneel geleide organisatie. BSO en peuteropvang hebben een uitstekende bezettingsgraad. Bij de kinderdagverblijven draait de overgrote meerderheid goed, heeft een vestiging de weg naar boven weer gevonden en krijgt een vestiging binnenkort stevige concurrentie.

Het heeft de voorkeur de gehele organisatie over te dragen. Maar het is bespreekbaar dit in delen te doen. Dit kan een aantal vestigingen gaan of bijvoorbeeld een activiteit zoals de peuterspeelzaal. Het is hierbij voor de eigen belangrijk dat het overgebleven stuk de centrale kosten nog kan dekken. De huidige eigenaar is alleen nog operationeel actief op de achtergrond en naar externe contacten.

Gerelateerde onderwerpen:
Kinderdagverblijf organisatie te koop aangeboden (met BSO en peuteropvang) | Kinderdagverblijf organisatie te koop gevraagd (met BSO en peuteropvang) | Kinderdagverblijf organisatie verkopen (met BSO en peuteropvang) verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername