Luxe cafetaria met terras te koop aangeboden in Noord Holland

Luxe cafetaria met terras te koop aangeboden in Noord Holland

Bekend in de wijde regio om zijn zelfgemaakte friet en veel catering naar bedrijven

Extra informatie

Luxe cafetaria te koop aangeboden in Noord Holland

Deze luxe cafetaria met terras heeft meer de uitstraling van een lunchroom is in de wijde omgeving bekend om zijn zelfgemaakte verse friet en A kwaliteit producten. Hierdoor heeft het een goed gemixte doelgroep afkomstig uit het eigen dorp en omliggende dorpen. Deze doelgroep is aangevuld met veel bedrijven in de directe omgeving. Voor deze cateringactiviteiten is ook een aparte productieruimte beschikbaar. De omzet stijgt dit jaar met zo'n 5% (omzet 2016 is 267.000 euro, prognose 2017 minimaal 280.000.

Deze cafetaria wordt aangeboden in combinatie met een woonhuis op een kavel van 800 m². Hoewel het een 2 onder één kap' locatie is, is het woonhuis qua inrichting gescheiden van het cafetaria. Hierdoor is een betere balans tussen werk en privé mogelijk. Idealiter wordt het cafetaria overgenomen door een duo of ondernemerstel dat dezelfde hoge kwaliteitsnorm blijft hanteren. Want het cafetaria is nu al prima rendabel en blijft doorgroeien.

Gerelateerde onderwerpen:
Luxe cafetaria te koop aangeboden in Noord Holland aangeboden | Luxe cafetaria te koop aangeboden in Noord Holland gevraagd | Luxe cafetaria te koop aangeboden in Noord Holland verkopen | Bedrijf verkopen |