Broodjeszaak te koop aangeboden in Limburg met groeiend vers concept voor ontbijt en lunch

Broodjeszaak te koop aangeboden in Limburg met groeiend vers concept voor ontbijt en lunch

Instapklaar, mooie zaak 115m2 met 24 zitplaatsen en 12 zitplaatsen op het terrras

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Broodjeszaak te koop aangeboden in Limburg

Deze broodjeszaak is relatief nieuw, volledig nieuw ingericht en het verse en gezonde concept loopt binnen korte tijd al kostendekkend. Helaas moet hij door privé gerelateerde omstandigheden het bedrijf alweer overdragen. Er is recent bijna € 35.000 geïnvesteerd waarmee de overnamesom van € 20.000 een mooie kans is voor een jonge enthousiaste ondernemer.

Het aantal particuliere klanten neemt toe. Dit is het winkelend publiek dat de broodjeszaak gevonden lijkt te hebben. Daarnaast kan veel gedaan worden voor bedrijven in de omgeving. Denk hierbij aan ontbijt, lunch en catering. Bedrijven zijn nog niet actief benaderd maar, wel veel werknemers broodjes bestellen. Daarnaast kan het gezonde concept dan worden uitgebreid met snoep fruit etc. Er is ook geen gelijkwaardige concurrentie in de buurt. Het betreft een relatief goedkoop huurpand waarvoor 3 maanden huur als borg wordt gehanteerd.

Gerelateerde onderwerpen:
Broodjeszaak te koop aangeboden in Limburg | Broodjeszaak te koop gevraagd in Limburg | Broodjeszaak verkopen in Limburg verkopen | Bedrijf verkopen