Zeer professionele webshop te koop in hippe kledingniche hoger segment damesmode

Zeer professionele webshop te koop in hippe kledingniche hoger segment damesmode

Toonaangevende speler in deze niche van organic, fairtrade, handmade

Extra informatie

Zeer professionele webshop te koop in hogere damesmode segment

Dit is een top drie speler in de niche die hip is maar toch wordt gekenmerkt door tijdloze voorraad. De uitbreiding ligt op het gebied van organic, fairtrade en hand-made. De website is buitengewoon professioneel, met zeer hoge klanten-reviews, 200 bezoekers per dag en 1 % conversie. Een van de merken wordt ook in Duitsland en België verkocht.

Een overnamekandidaat kan met deze webshop direct aan de slag. De website is van alle gemakken voorzien en beschikt over een administratiekantoor en geautomatiseerde voorraadtelling.

Omdat de eigenaresse ontwikkelingen heeft in haar privé situatie en meer tijd wil besteden aan haar gezin, wil zij webshop snel verkopen. Hierdoor ligt de overname-som onder de waarde van de voorraad. En is een zeer professionele webshop met goede zoekmachineposities inbegrepen. Hiermee is een uitstekende en risicoloze start voor een startende ondernemer. Of een uitbreiding voor een ondernemer die alle webshop heeft.

Gerelateerde onderwerpen:
Zeer professionele webshop te koop in hippe kledingniche aangeboden | Zeer professionele webshop te koop in hippe kledingniche gevraagd | Zeer professionele webshop te koop in hippe kledingniche verkopen | Bedrijf verkopen