Pannenkoekenboot / fietspendeldienst te koop aangeboden

Pannenkoekenboot / fietspendeldienst te koop aangeboden

Innovatief en bijzonder schip met hoge bezettingsgraad door vele verschillende toepassingen

Extra informatie

Pannenkoekenboot / fietspendeldienst te koop aangeboden

Zeer veelzijdig en daardoor succesvol schip dat vaart op een grote Nederlandse rivier. Het schip is door de zeer deskundige eigenaar onderhouden en volledig aangepast zodat het overal kan aanleggen zonder stijgers. Door een mooie combinatie van activiteiten (rondvaarten, pendeldiensten voor fietsers en feesten en partijen) is er een hoge bezettingsgraad en dus winstgevendheid. Er wordt ook veel horeca aan boord verzorgd. Hiervoor is een team in dienst.

Toch is er nog meer mogelijk maar de huidige eigenaar is meer 'kapitein en techneut' dan een marketing- of horecaman. Het uitbreiden met diner/avondvaarten, thema-vaarten en de Duitse klanten (wel varen in NL) zijn voor de hand liggende uitbreidingen. Het is daarmee ook interessant voor een horeca ondernemer of overnamekandidaat met een horeca achtergrond.

Gerelateerde onderwerpen:
Rivier cruiseschip/partyboot te koop aangeboden aangeboden | Rivier cruiseschip/partyboot te koop aangeboden gevraagd | Rivier cruiseschip/partyboot te koop aangeboden verkopen | Bedrijf verkopen