Universeel autobedrijf te koop met tankstation en wasstraat op A1 locatie

Universeel autobedrijf te koop met tankstation en wasstraat op A1 locatie

750m2 showroom, 550 m² werkplaats, tankstation met vier pompen en de wasserette

Extra informatie

Universeel autobedrijf te koop met tankstation en wasstraat

Dit grote autobedrijf is in 2008 volledig nieuw neergezet en is met een perceel van 3800m2 eigenlijk geschikt voor 200 car dealer. Het tankstation (met tankshop) met vier pompen doet 3.000.000 liter per jaar en de wasstraat 10.000 wassingen. De huidige ondernemer is op leeftijd en heeft geen opvolging. Jaarlijks worden circa150 auto's verkocht en in de werkplaats met vier bruggen lopen monteurs en wordt APK gekeurd.

Personeel en voorraad auto's hoeven niet overgenomen te worden. Het vastgoed kan alleen gekocht worden.Het contract met de brandstofleverancier is goed en verloopt halverwege 2018. Zowel de wasstraat als tankstation is volledig in eigendom met moderne apparatuur. Het moderne pand zou ook geschikt zijn voor een andere retailfunctie. Want het is gelegen aan een drukke doorgaande weg (9000 passanten per dag) en dankzij tankstation met 650 bezoekers voor tanken en shop en een drukke wasstraat is er al veel traffic.

Gerelateerde onderwerpen:
Universeel of dealerautobedrijf te koop aangeboden met tankstation en wasstraat | Universeel autobedrijf te koop gevraagd met tankstation en wasstraat | Universeel autobedrijf verkopen met tankstation en wasstraat | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd