Leidende webshop te koop in niche markt voor optische hulpmiddelen

Leidende webshop te koop in niche markt voor optische hulpmiddelen

Toonaangevend in deze nichemarkt in Nederland (9000 bezoekers per maand) met kansen in Duitsland

Algemeen

Referentie:
BOSN17JY007A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Optische hulpmiddelen die het dragen van een bril of lenzen voorkomen. Of de sterkte verminderen. Volgens een bekende internationale methode. ±20 producten in het assortiment

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

9000 bezoekers per maand. De gemiddelde leeftijd is 30 jaar of ouder. De methode wordt door een aantal coaches overgebracht naar de doelgroep. Deze coaches verwijzen klanten door naar deze website.

Details

Deze webshop staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft een andere (horeca) zaak gestart. en wil die de 100% aandacht kunnen geven Indicatieve omzet € 30.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Leidende webshop te koop in niche markt voor optische hulpmiddelen

Deze webshop verkoopt optische hulpmiddelen die je niet bij de opticien vindt. Het betreft een (alternatieve) methode om te voorkomen dat je een bril moet dragen. Het kan zelfs brildragers van hun bril afhelpen. Deze methode is nog niet geaccepteerd in het traditionele optiek kanaal. De methode is internationaal bekend en kent voor- en tegenstanders.

Het unieke aan deze webshop is de 100% matchende domeinnaam die al vier jaar lang de zoekmachines domineert. Niet alleen op productniveau maar ook op veel oogproblematiek. Er is dus veel traffic (9000 bezoekers per maand waarvan 6500 organisch) en een conversie van ongeveer 1%. De Duitse markt is zes keer zo groot als Nederland. Er staan twee Duitse webshop klaar met uitstekende domeinnamen.

Kortom, een mooi startpunt voor internetondernemer die naast Nederland ook Duitsland wil bedienen. Connecties met bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij zouden helemaal ideaal zijn.

Gerelateerde onderwerpen:
Leidende webshop te koop aangeboden in niche markt voor optische hulpmiddelen | Leidende webshop te koop gevraagd in niche markt voor optische hulpmiddelen | Lei..

Lees verder