te koop Octrooi Insmeerband !!! Zeker nu de Corona er is in de wereld !!nooit meer iemand nodig om je rug in te smeren met zonnebrand creme (denk aan huidkanker enz enz ) ook voor de verzorging denk aan ouderen zorg !!

te koop Octrooi Insmeerband !!! Zeker nu de Corona er is in de wereld !!nooit meer iemand nodig om je rug in te smeren met zonnebrand creme (denk aan huidkanker enz enz ) ook voor de verzorging denk aan ouderen zorg !!

Breed toepasbaar voor zorg en verzorging. Overnamesom o.b.v. percentage per verkocht product

Algemeen

Referentie:
BOSN17KU066A
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Groothandel in sport- en recreatie artikelen, Handelsonderneming, Overige groothandel
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Product voor het aanbrengen van zalf, crème of olie. Hierdoor is het medisch toepasbaar maar ook voor bijvoorbeeld massage of zonnebrand.

Diensten:

of we zoeken een verkoper no cure no pay

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Het product kan direct aan consumenten wereldwijd worden verkocht. Of via de traditionele retail (bijvoorbeeld drogisterij, apotheek) of webshops. Daarnaast is het een interessant promotie-artikel voor bijvoorbeeld touroperators en luchtvaartmaatschappijen

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de twee eigenaren van dit patent hebben allebei andere bedrijven en kunnen de (internationale) commerciële opschaling niet zelf verzorgen. zowel operationeel als financieel Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Internationaal commerciële overnamekandidaat gezocht voor gepatenteerd product

Dit product is ontwikkeld door twee ervaren onderneemsters voor een wereldwijd veel voorkomend probleem bij het insmeren met crème, zalf of olie. Dit geldt zowel voor zonnebrand, massage als ook medicinale middelen. Het product is na vijf jaar ontwikkeling in samenwerking met TNO en Universiteit Twente gepatenteerd. De ene onderneemster heeft een ander bedrijf met 70 man personeel dat haar volledige aandacht vraagt. De andere een mediabedrijf.

Ze hebben echter de wens om het product op de markt te brengen. En zijn daarom bereid tegen enkel een percentage per verkocht product alle kennis, rechten en materialen ter beschikking te stellen. De juiste kandidaat heeft bij voorkeur internationaal netwerk fabrikanten van verzorgingsproducten, retailers zoals drogisterijen en apotheken en/of farmaceuten.

Het is een visueel sterk product, PR en social media waardig, dat ook door kleuren en logo's voor brandingsdoeleinden kan worden ingezet. Denk hierbij aan reisorganisaties of luchtvaartmaatschappijen. Er is al met grote partijen gesproken en deze zijn enthousiast. Maar dit vergt een aanvullende invest..

Lees verder