(Te ontwikkelen) zorgboerderij te koop aangeboden in Noord Brabant

(Te ontwikkelen) zorgboerderij te koop aangeboden in Noord Brabant

Naast een bosgebied, stijlvolle geheel gerenoveerde woonboerderij op een groot kavel waar bij gebouwd mag worden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

(Te ontwikkelen) zorgboerderij te koop aangeboden in Noord Brabant

Aan de rand van een bosgebied gelegen stijlvolle en geheel gerenoveerde woonboerderij (1000m3) met een sfeervol, multifunctioneel bijgebouw, sauna en zwembad. De boerderij is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. Het resultaat is een luxueus, comfortabel, rustgevend en warm thuis! De woning wordt omringd door een prachtige, parkachtige tuin met o.a. sfeervolle, overdekte terrassen, een buitenzwembad, volwassen beplanting en een gedeelte is ingericht als dierenweide en 4 parkeervakken zijn overdekt met een natuurlijke overkapping van leibomen en voorzien van verlichting.

Perceeloppervlakte 4.570 m² dus er is nog veel ruimte om zorgwoningen bij te bouwen. Dit in overleg met de gemeente maar die staat hier welwillend tegenover. Er is een goede bereikbaarheid vanwege de korte afstand ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Venlo en ’s-Hertogenbosch.

Het pand kan worden gekocht of gehuurd.

Gerelateerde onderwerpen:
(Te ontwikkelen) zorgboerderij te koop aangeboden in Noord Brabant | (Te ontwikkelen) zorgboerderij te koop gevraagd in Noord Brabant | (Te ontwikkelen) zorgboerderij verkopen in Noord Brabant