Gespecialiseerde fietsenwinkel te koop aangeboden in een stad in Noord-Holland

Gespecialiseerde fietsenwinkel te koop aangeboden in een stad in Noord-Holland

Groeiend dankzij groot assortiment bakfietsen gecombineerd met uitstekende service

Algemeen

Referentie:
BOSN17ZDG15X
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Tweewielerspeciaalzaken
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

A-merk bakfietsen, (electrische) fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Daarnaast worden ook in het seizoen zo'n 10 bakfietsen verhuurd.

Diensten:

Met name in de winkel een groot aanbod van bakfietsen zowel nieuw als tweedehands. Ook restauratie van antieke/ klassieke fietsen en bakfietsen en op maat bouwen van bakfietsen voor diverse doeleinden/bedrijven. Het assortiment online is veel breder.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Particulieren klanten komen uit heel Noord Holland en hebben zich vaak online georiënteerd. Daarnaast worden ook bakfietsen aan kinderdagverblijven en BSO's geleverd en gemeente's en instellingen voor gehandicapten. In het vakantieseizoen vindt verhuur aan toeristen plaats.

Details

Deze fietsenwinkel staat te koop in verband met:
de huidige eigenaar heeft emigratieplannen in 2018 Indicatieve omzet € 125.000 Indicatieve overnameprijs 125.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Gespecialiseerde fietsenwinkel te koop aangeboden in een stad stad in Noord-Holland

Deze ondernemer is een aantal jaren geleden kleinschalig begonnen. Dat heeft naast een webshop geleid tot een fysieke winkel twee jaar geleden. In de winkel worden vooral bakfietsen verkocht (nieuw en tweedehands). Via webshop is het assortiment veel breder. Maar hier wordt relatief weinig aan marketing gedaan.

Door een breed assortiment en uitstekende service neemt het aantal klanten sterk toe. Want naast nieuwe bakfietsen worden ook tweedehands bakfietsen verkocht. Deze worden voorzien van nieuwe elektromotor met fabrieksgarantie. Hierdoor heeft de klant een uitstekende bakfiets tegen een gunstige prijs. Deze worden ook aangeboden op Marktplaats. Dit leidt tot een groeiend klantenbestand in heel Noord-Holland. Maar ook instellingen zoals kinderdagverblijven zijn klant. En dit zijn de duurdere meer-persoons bakfietsen. In het zomerseizoen worden bakfietsen verhuurd aan toeristen.

Het andere assortiment (bijvoorbeeld elektrische fietsen van de betere merken) worden niet tot nauwelijks gepromoot in de webshop. Hier ligt zeker nog een kans. Ook het uitbreiden met een gespecialiseerde fietsen ..

Lees verder