In hardlopen gespecialiseerde sportzaak te koop aangeboden in Oost Nederland

In hardlopen gespecialiseerde sportzaak te koop aangeboden in Oost Nederland

Verkoopt meer dan 2000 paar kwalitatieve hardloopschoenen per jaar en kan nog groeien

Extra informatie

Deze zelfstandige hardloop winkel kenmerkt zich door hoge kwaliteit producten gecombineerd met hoogwaardig advies. Dit leidt tot een zeer stabiele brutomarge de afgelopen jaren. Jaarlijks worden meer dan 2000 paar hoogwaardige hardloopschoenen aangemeten bij klanten. Daarnaast wordt ook beperkt assortiment hardloop kleding en triatlon aangeboden. Er is een goed vast klantenbestand en gezonde aanwas van nieuwe klanten.

Omdat de dichtstbijzijnde gelijkwaardige concurrent op 25 km afstand zit, wordt een groot verzorgingsgebied bediend. Dit komt mede door de regiofunctie van de stad. Het huurpand is gelegen op de rand van het centrum en heeft nog anderhalf jaar huurcontract. Het is dus mogelijk op termijn naar een grotere locatie te verhuizen.

De eigenaar heeft ook nog andere activiteiten en kan dit niet meer combineren want deze hardloop winkel. Dus er zijn groeimogelijkheden in de winkel met een commerciëlere fulltime aanpak van de nieuwe eigenaar (sociale media, events bezoeken etc.) en het uitbreiden van het assortiment met bijvoorbeeld lage wandelschoenen. Hier is ook ruimte genoeg voor in de bestaande winkel. Er is ook een webshop en de winkel is slim ingericht met een kantoor met overzicht over de gehele winkel. Dit betekent dat de ondernemer kan 'doorwerken' als er niemand in de winkel is.