Animatiestudio te koop aangeboden gespecialiseerd in Virtual Reality en 3D

Animatiestudio te koop aangeboden gespecialiseerd in Virtual Reality en 3D

Met interessante referenties in een niche voor steden en gemeentes met (inter)nationale potentie

Algemeen

Referentie:
BOSN18FQB28C
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Softwarebedrijven, Website ontwerp en ontwikkeling, ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Animaties, 3D visualisaties en VR apps waarbij men gespecialiseerd is (en indrukwekkende referenties heeft) in projecten voor gemeentes, overheden etc waarbij steden worden nagebouwd.

Diensten:

Er wordt gebruik gemaakt van een zelf ontwikkeld onderliggend framework. Dit valt buiten de overname maar deze constructie is bespreekbaar. Het verdienmodel is gebaseerd op uren in combinatie met licenties

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Toonaangevende referenties in gemeenten en overheidsland. Daarnaast ook projectontwikkelaars. Maar de technologie en toepassingen zijn ook geschikt voor de game in en marketingindustrie

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft een ander groot ict-bedrijf en onvoldoende tijd om dit bedrijf te laten groeien. Indicatieve omzet € 100.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Ondanks de leeftijd van het bedrijf heeft het nog de status van een start-up. Er zijn een aantal zeer toonaangevende projecten opgeleverd voor gemeenten en overheden. Een overnamekandidaat zou dit nationaal en internationaal kunnen opschalen in deze specifieke niche. Maar de technologie en kennis is ook geschikt voor gaming, tourisme en marketing toepassingen.

Belangrijk voor de verkoper is de continuïteit van huidige activiteiten. Deels vanwege het groeipotentieel, maar zeker ook voor de toekomst van het huidige personeel en aanverwante leveranciers.

Er zijn diverse mogelijkheden m.b.t. overname en financiering bespreekbaar. Verkoper is bereid om betrokken te blijven in adviserende of coachende rol. En eventueel zelfs als (mede) financier.

De eigenaar heeft nog een gerelateerde bedrijf waarin technologie is ondergebracht die wordt gebruikt. Hier zijn aanvullende afspraken over te maken.

Lees verder