Keurings- en auto-onderhoudsbedrijf te koop aangeboden voor zware voertuigen

Keurings- en auto-onderhoudsbedrijf te koop aangeboden voor zware voertuigen

Uitstekend en strategisch gelegen tussen grote klanten in een groeiende markt

Algemeen

Referentie:
BOSN18GZJ99L
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Autobedrijven, garages
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

700 APK keuringen per jaar en bijbehorend onderhoud voor alle merken zware voertuigen. Daarnaast ook het keuren van de tachograaf. Onderhoud van de airco-installatie en meting en onderhoud van alle elektronische systemen in de voertuigen die kunnen worden uitgelezen en getest voor zware als lichte voertuigen en getrokken materiaal.

Diensten:

Dit universele bedrijf wordt ook door diverse dealerbedrijven ingeschakeld voor pechservice. Daarnaast wordt incidenteel onderhoud een apk-keuring voor personenvoertuigen van de vrachtwagenchauffeurs verzorgd

Doelgroep(en):

Bedrijven

Zo'n 20 klanten uit de directe omgeving met een groot wagenpark tussen de 60 en 150 voertuigen en vaak eigen onderhoudsdiensten. Daarnaast 150 klanten uit de omgeving met een klein aantal voertuigen. Voor deze laatste categorie wordt ook het onderhoud uitgevoerd

Details

Deze keurings- en auto-onderhoudsbedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs 500.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Deze ondernemer is al tientallen jaren ervaren in deze branche. Zijn kennis en uitstekende locatie tussen/dicht bij de 10-20 grote klanten maken dit bedrijf voor klanten een beter alternatief dan de merkdealers. Met de aantrekkende transport-markt neemt ook de vraag toe. Maar de ondernemer wil geen personeel meer aannemen.

In de directe omgeving zitten genoeg ideale klanten (met grote wagenparken en eigen onderhoud) om de omzet te verdubbelen. Met een aantal hiervan wordt al gesprekken mee gevoerd. De buurman van dit bedrijf is ook (niet concurrerend) service bedrijf voor trucks. Dit is voor klanten heel handig om te combineren.

Naast de grote klanten zijn er ook zo'n 150 kleinere klanten en worden van chauffeurs privé auto's onderhouden die hun auto's een week stallen. Het pand is geschikt om met 4-5 monteurs te werken. Daarnaast is er een grote buitenruimte om voertuigen te stallen. De ondernemer kan nog enige tijd meewerken in een nader overeen te komen rol en scenario.

Lees verder