Middelgrote sportschool te koop aangeboden in Zuid Holland (1000m2, 700 leden)

Middelgrote sportschool te koop aangeboden in Zuid Holland (1000m2, 700 leden)

Rendabel genoeg voor een duo of interessant voor een franchiseformule (omzet 325K 10% groei jaarlijks)

Extra informatie

De eigenaar van deze sportschool (met hoog rendement) heeft de kans gepakt om op deze bijzondere locatie van 1000m2 een sportschool neer te zetten. Door winkelleegstand kwam de locatie vrij en is er nu een laag en flexibel huurcontract op een zeer goede locatie. De omzet ligt op 325.000 en stijgt afgelopen jaar met 10%.

De eigenaar stelt hoge normen qua apparatuur, inventaris, hygiëne etc. Daarom ziet pand en apparatuur er ook sprekers vanuit. De ondernemer heeft echter een ander bedrijf waar zijn passie meer ligt. Het is lastig voor hem onder hoge normen op het gebied van de sportschool te continueren terwijl hij zelf vaak afwezig is.

De locatie met 1000 m² en 700 leden die gemiddeld minder dan een keer per week trainen, biedt dus nog veel groeimogelijkheden. Enerzijds door een breder en kwalitatief beter aanbod van groepslessen (veel verbeterpunten mogelijk) anderzijds door een actievere marketingaanpak.

Hierdoor is de locatie zeer geschikt voor een duo (er is voldoende verdiencapaciteit) of een franchise formule die in deze grote vestigingsplaats in Zuid-Holland een locatie zoekt.

Alleen een directe betaling is bespreekbaar. En de zit weinig rek in de vraagprijs omdat het een zeer solide onderneming is.