Kwalitatief en groeiend verhuisbedrijf te koop aangeboden (met of zonder onroerend goed)

Kwalitatief en groeiend verhuisbedrijf te koop aangeboden (met of zonder onroerend goed)

Twee voertuigen, actief in heel Nederland en de eigenaar kan desgewenst tijdelijk aanblijven voor het commerciële proces

Extra informatie

Dit verhuisbedrijf is in de crisistijd opgericht door een ervaren ondernemersstel in de verhuisbranche. Zij hebben altijd kwaliteit boven volume gesteld en er bewust voor gekozen om niet als onderaannemer te werken. Daar worden nu de vruchten van geplukt omdat het verhuisbedrijf nu jaarlijks groeit omdat veel klanten via via binnen komen. Daarnaast zijn er ook honderden zeer positieve referenties.

Er wordt voornamelijk gewerkt met 1 vast eigen team per dag. Hierdoor is de capaciteit (met name aan het eind van de maand) beperkt. Er zijn twee voertuigen dus idealiter werken er twee teams per dag. Dit is de eerste logische groeistap voor een overnamekandidaat. Als deze ook voor extra capaciteit aan het eind van de maand kan zorgen, stijgt het rendement direct. Daarna kan eventueel structureel uitgebreid worden.

Op dit moment opereert het verhuisbedrijf vanuit woonlocatie met afgesloten opslagruimte en parkeergelegenheid voor de verhuiswagens. Dit vastgoed (ongeveer € 450.000) kan worden overgenomen of buiten de transactie worden gelaten. Behalve dat het vastgoed zeer handig is voor het bedrijf, is het ook een overweging om de opslag te laten vervallen (en elders onder te brengen). Dan is er de mogelijkheid om meerdere appartementen te bouwen op deze locatie.