Kleinschalige specialist in binnen-en buiten zonwering te koop aangeboden (geen winkel of showroom)

Kleinschalige specialist in binnen-en buiten zonwering te koop aangeboden (geen winkel of showroom)

Klantenbestand van 800 klanten met name in Amsterdam, Almere en ‘t Gooi

Extra informatie

Dit bedrijf is jaren geleden opgezet door een ondernemer met een zeer hoge kwaliteits standaard. Hiermee is een klantenbestand opgebouwd van zo'n 800 klanten die, zonder enige marketinginspanningen, een permanente stroom van nieuwe klanten doorverwijst. Er zijn zeer goede inkoopcondities bij twee merken zonnewering. En omdat de eigenaar alles zelf doet (ook de backoffice) is de capaciteit beperkt. Daarnaast wordt er ook niets aan marketing gedaan.

Het betreft een zeer lichte overname omdat er geen pand, geen personeel, en geen voorraad overgenomen hoeft te worden. Zelfs de bedrijfsbus en gereedschappen worden niet verkocht. Het betreft dus uitsluitend het klantenbestand (met servicewerkzaamheden), de website en de naam. Dit genereert zo'n € 125.000 omzet per jaar met een brutomarge van 45%.

Hiermee is het een interessant bedrijf voor een starter die zich in deze markt wilde geven. Of een bedrijf dat zijn activiteiten (bijvoorbeeld vloeren, kozijnen of keukens) wil uitbreiden met zonwering.