Kunststof kozijnen- en deuren  dealer te koop aangeboden van premium merk

Kunststof kozijnen- en deuren dealer te koop aangeboden van premium merk

Groot klantenbestand door lange historie. Op diverse locaties in Nederland, situatie per locatie verschillend

Extra informatie

Voor dit premium kunststof kozijnen- en deurenmerk komen regelmatig locaties ter overname. Het merk bestaat al lang en heeft een groot netwerk in Nederland. Enkele bestaande dealers komen op leeftijd. De overname draait vooral om het dealerschap. Dat wil zeggen het verkooprecht in die specifieke regio.

In overleg met de zittende ondernemer kan de showroom, het personeel, inventaris en klantenbestand worden overgenomen. Maar dit is niet verplicht en verschilt per locatie. Als dealer is het wel verplicht een showroom te hebben (±40 m² of groter) en toegestaan aanvullende producten te verkopen zoals garagedeuren, overkappingen, dakkapellen etc. Een concurrerend kunststof kozijnenmerk aanbieden is niet toegestaan.

De landelijke organisatie ondersteunt met marketing en is bereid een financiële constructie af te spreken voor het inrichten van de showroom met demo-producten. Maar een dealer bedrijf opereert wel onder eigen naam en heeft een eigen P&L.

Door de uitstekende merknaam is er een ieder gebied een groot klantenbestand dat leidt tot onderhoud en uitbreiding. Hierdoor is een dealerbedrijf verzekerd van een basisniveau aan inkomsten.