Landelijk opererende fietsenwebshop te koop aangeboden met fysieke winkel

Landelijk opererende fietsenwebshop te koop aangeboden met fysieke winkel

Ideaal uit te breiden met een tweede of derde fysieke vestiging

Extra informatie

Deze landelijk opererende online fietsenwinkel verkoopt 25 % van de omzet direct online. Daarnaast wordt aantoonbaar 75% van de omzet gemaakt omdat klanten bereid zijn 1 uur te rijden naar de fysieke winkel. Deze heeft een ruim assortiment A-merk fietsen voorraad staan. Idealiter wordt een tweede of derde vestiging geopend voor een nog hogere conversie.

Het Magentoplatform is een jaar geleden volledig vernieuwd en heeft 50.000 bezoekers per jaar. 50% hiervan komt organisch binnen. Er wordt via AdWords en Google shopping en marktplaats geadverteerd. Dit kan nog worden opgeschaald. Daarnaast wordt de sociale media nog niet tot nauwelijks ingezet. Hier ligt zeker nog een groeikans. Tenslotte kan ook het aantal merken nog worden uitgebreid. Kortom er is nog veel groei mogelijk.

Naast de overname van het onlineplatform en een beperkte voorraad is het mogelijk het vastgoed te kopen. Dit betreft een woonhuis met bedrijfspand met een waarde van € 750.000. Het bedrijfspand vertegenwoordigt hiervan een waarde van ongeveer € 300.000. Het is mogelijk het vastgoed buiten de transactie te laten en het bedrijf te verplaatsen.