Succesvolle Escape room / Escape room Concept te koop aangeboden (landelijk uit te rollen recreatie concept)

Succesvolle Escape room / Escape room Concept te koop aangeboden (landelijk uit te rollen recreatie concept)

35 m² dus ook geschikt om toe te voegen aan kartbanen, restaurants en andere recreatiegelegenheden

Extra informatie

Deze escape room is zeer intelligent ontwikkeld en kan daarmee een brede doelgroep ontwikkelen (van kinderen tot senioren en van vriendengroepen tot bedrijven). Dit heeft als voordeel dat de bezettingsgraad hoog kan zijn. Het ontwikkelen van een dergelijk succesvol concept is niet eenvoudig. En omdat het is ontwikkeld op 35 m² kan het concept makkelijk gekopieerd worden naar andere recreatie-gelegenheden zoals restaurants en kartbanen.

Op dit moment is er een beperkte horecagelegenheid bij welke wordt gebruikt voor ontvangst. Deze heeft niet als doel om horeca omzet te genereren. Op een nieuwe locatie is dit zeker aan te raden. Want een escape van deze omvang kan zo'n 100.000 euro omzet draaien bij een maximale bezetting. Maar hier is nog zeker aanvullende horeca omzet te realiseren.

De ontwikkelkosten voor een escape zijn hoog (deze zijn reeds gemaakt), de bouwkosten en huurkosten relatief laag en de personeelskosten ook laag. Hierbij kan een escape-room in deze omvang een interessante investering zijn. Maar zoals gezegd is het kopiëren van het concept nog veel rendabeler. Over 2-3 jaar moet het concept weer vernieuwd worden. In Nederland zou je 5-6 van deze rooms kunnen bouwen. Als je dan verschillende bouwt kunnen deze rouleren. De huidige eigenaar kan bij deze ontwikkeling een rol blijven spelen