Start up softwarebedrijf te koop aangeboden actief in online advertising en sociale media

Start up softwarebedrijf te koop aangeboden actief in online advertising en sociale media

Wereldwijd een groeimarkt met ontwikkelingen richting BI, Big Data en AI

Algemeen

Referentie:
BOSN19PJB68L
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Softwarebedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Limburg
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Software tool om mediabestedingen (en de uitvoering van campagnes) door influencers te managen. Het selecteren van de juiste influencers binnen de meest rendabele segmenten van een campagne, het briefen van de inhoudelijke campagne, het monitoren van de campagne en de financiële afhandeling tussen adverteerder en influencer (inclusief fee vooor het mediabureau)

Diensten:

Door integraties met de diverse sociale media wordt extreem veel data gegenereerd wat geschikt is voor BI, Big Data en zelfs AI. Uiteindelijk is het de kunst om te kunnen voorspellen welke investering het meeste rendement oplevert

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Brengt (internationaal) influencers en adverteerders bij elkaar. Eigenlijk al geschikt voor campagnes vanaf 2 influencers en 1500 euro besteding. Maar ook grote internationale campagnes met tientallen influencers. De tool kan worden gebruikt door media- en reclamebureau's

Details

Dit softwarebedrijf staat te koop in verband met:
het bedrijf dat deze tool heeft ontwikkeld maakt meerdere software producten en is meer on een ontwikkelbedrijf dan een commerciële organisatie. de kracht zit in het combineren van branchekennis en dat vertalen in een state of the art software oplossing Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg waarbij een flexibele constructie bespreekkaar is (bijv. instapfee met licentiemodel)

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit platform is ontwikkeld door ondernemers met praktijk ervaring in deze groeimarkt. Het ontzorgt adverteerders bij het inzetten van influencers en geeft inzicht en transparantie.

Deze markt is (wereldwijd) explosief aan het groeien en heeft steeds meer behoefte in het managen en monitoren van deze steeds groter wordende geldstromen. Hoewel het platform geschikt is voor grote en kleine adverteerders (volume) is de volgende stap het steeds slimmer gebruiken van de data. Om rendement van mediabestedingen betere te kunnen voorspellen. Het platform is hier specifiek op ingericht om door te ontwikkelen.

Enerzijds is er dus een commerciële overnamekandidaat, of mediabureau, nodig voor de eerste fase van de uitrol. Anderzijds gaat straks bij meer volume er een steeds grote rol komen voor BI, Big Data en zelfs AI om een meer voorspellend karakter te hebben. Als een overnamekandidaat hierin slaagt kun je internationaal een dominante rol spelen in zeer omvangrijke geldstromen.

De huidige eigenaar kunnen in overleg (deeltijd) ondersteunen om er gezamenlijk een succes van te maken

Lees verder