Prijs aanpassing!!!
Eigentijdse bakkerij / lunchroom NU OOK MET WINTERTERRAS! ( veel potentie en doorgroei mogelijkheden) 100%  bewezen lockdown proof  te huur of te koop aangeboden in Weesp! Snelstgroeiende gemeente van Noord Holland.

Prijs aanpassing!!! Eigentijdse bakkerij / lunchroom NU OOK MET WINTERTERRAS! ( veel potentie en doorgroei mogelijkheden) 100% bewezen lockdown proof te huur of te koop aangeboden in Weesp! Snelstgroeiende gemeente van Noord Holland.

90m2 winkel met terras ( nu door corona 24 zitplekken op 1,5 meter) later uit te breiden naar ongeveer 30 zitplekken. Lunchroom heeft 34 zitplekken.

Algemeen

Referentie:
BOSN19QTD48R
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Cafetaria, Restaurants, Overige horeca, Horeca gemengd
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
70
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

60% van de omzet komt uit de lunchroom waar koffie, vers belegde broodjes (bake off) en zelfgemaakte zoetigheid en hartigheden broodjes worden geserveerd. Hierdoor is er de gehele dag loop in de zaak. Binnen zijn 34 zitplaatsen en er is een gevelterras met ongeveer 8 plaatsen dan het gewone terras deze heeft nu tijdens corona maar liefst 16 zitplaatsen op 1,5 meter. Door corona hebben we ons compleet gericht op het leveren aan huis en take away dit heeft geresulteerd in een groei in omzetten. Met het terras erbij en straks weer de opening van de binnen lokatie kunnen we de zaak echt gaan ontplooien zoals deze is bedacht.

Diensten:

40% uit de verkoop van speciaal brood (glutenvrij, suikervrij, biologisch etc.). Het betreft bake off geen volledige eigen productie. Echter door de corona periode hebben we het bakkersvak weer opgepakt en de klanten weten te enthousiasmeren door middel van onze heerlijke eigen producten!

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Veel vaste klanten die vanuit de lunchroom ook brood kopen. Daarnaast ook klanten die gericht voor het speciale brood komen. Naast winkelend publiek ook steeds meer toeristen omdat het stadje steeds bekender wordt en dus interessanter! Conclusie een mooi bedrijf die veel potentie heeft. We hebben prima in beeld waar de groei te behalen valt en willen de nieuwe ondernemer op weg helpen zodat de overname naadloos in elkaar overloopt.

Details

Deze lunchroom staat te koop in verband met:
we willen al geruime tijd verhuizen naar het buitenland en daar gaan ondernemen! Indicatieve omzet € 300.000 Indicatieve overnameprijs 69.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit is een mooi voorbeeld van een bakkerij die op tijd is gemoderniseerd naar een eigentijdse horecazaak waar ook speciaal brood wordt verkocht. Hierdoor is de omzet explosief gestegen.

Ook heeft corona ervoor gezorgd dat er veel meer leveringen in de regio zijn en worden we meer gevonden door de retail. Daarnaast komen er 3000 nieuwe huizen bij in de vestigingsplaats en komen er steeds meer toeristen (omgeving Amsterdam).

Het pand is op de begane grond zo'n 90m2.
Het pand is gevestigd op een A locatie in een bruisend centrum.

Lees verder