Grote herenkledingwinkel te koop aangeboden in Gelderland

Grote herenkledingwinkel te koop aangeboden in Gelderland

300 m² op de begane grond en uit te breiden met 2 × 200 m² daarboven. Ook geschikt voor ander non food concept

Algemeen

Referentie:
BOSN19SSG73M
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kledingdetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

60%Herenkleding van twee merken.en 40%dameskleding Een casual lijn en een business casual line. De merken worden exclusief gevoerd in de regio. En er is nog veel ruimte in de winkel over om merken toe te voegen

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Door de stedelijke ligging vooral het winkelend publiek

Details

Deze herenkledingwinkel staat te koop in verband met:
de eigenaar heeft zelf een ander bedrijf en nog een tweede damesmodewinkel Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van voorraad

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze winkel is de tweede winkel van de ondernemer. De andere winkel is het dameswinkel. Daarnaast heeft de ondernemer nog een derde bedrijf. Omdat dit niet meer te combineren is wordt deze winkel te koop aangeboden.

De winkel bestaat twee jaar en is twee jaar geleden dus volledig ge-udate. Zeer representatief en eigentijds met met hout, beton, antraciet en witte- en onbehandelde muren. Hiermee is de winkel ook geschikt voor een ander food concept. Zeker gezien de drie verdiepingen waarvan nu alleen de begane grond wordt gebruikt. Dit biedt mogelijkheden om uit te breiden of andere activiteiten (bijvoorbeeld een webshop) te combineren vanaf deze locatie.

Het personeel is goed maar hoeft niet verplicht overgenomen te worden. Dat geldt ook voor de voorraad. Maar idealiter wordt de kledingwinkel uitgebreid met meerdere merken (de tweede en derde etage kunnen met enige investering bij de winkel worden betrokken). Omdat de winkel nu twee jaar bestaat en tegen breakeven aanzit. Hiermee is het een mooie opstart voor een overnamekandidaat die enerzijds een vaste basis heeft. En daarnaast ruimte om eigen invulling aan assortiment en locatie te geven.

Lees verder