Eigentijdse visspeciaalzaak te koop aangeboden in Limburg

Eigentijdse visspeciaalzaak te koop aangeboden in Limburg

Een stabiele winkel met 300.000 euro omzet, stapsgewijze overname bespreekbaar, geen vast personeel

Algemeen

Referentie:
BOSN19XKD40B
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Visdetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Limburg
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Kwalitatieve (veel duurzame) verse vis, gebakken vis, kibbeling en assortiment soepen, paella, salades en wraps. Deze producten worden voor 80% zelf gemaakt. Er zijn ook 18 zitplaatsen in de zaak om te lunchen,dit is afgelopen jaar flink in omzet gegroeid.

Diensten:

5-10% van de omzet komt van uiteenlopende catering en visbuffetten voor 10-15 personen. Vanaf 75-100 personen worden de gerechten ter plekke uitgeserveerd. Dit kunnen ook paella-party’s, oester proeverijen of kleine proeverijen van warme en koude visproducten zijn boven de 30-40 personen.Veel mogelijkheden voor nieuw potentile klandizie, goede parkeer gelegenheid , unieke zaak in regio.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven, Non-profit instellingen

Veel vaste klanten omdat het bedrijf al tientallen jaar kwaliteit levert. Klanten komen vanuit een straal van 20 KM. Ook klandizie vanuit België!

Details

Deze viswinkel staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 300.000 Indicatieve overnameprijs 100.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Frisse en nette viswinkel van een zeer ervaren ondernemer in de visbranche. Bekend in de regio om hoge kwaliteit en duurzaam gevangen vis. bevindt zich in middelgrote stad met een goede plek aan drukke doorgaande weg.Groot huurpand met winkel van 70m2 met 15 zitplaatsen en productieruimte van 80-100m2.

Door de grote productie ruimte is de viswinkel ook uit te breiden met maaltijdservices of productie voor andere viswinkels. Ook is het uitbreiden van de catering zeker te overwegen. Want er is veel eigen productie van maaltijden, soepen , buffetten,salades .ook lunchen in de zaak is een groeimarkt momenteel.

De eigenaar wil zelf ook afbouwen dus kan indien gewenst ook een periode aanblijven. Hierdoor kan een overnamekandidaat eventueel ook financieel stapsgewijs instappen. Er wordt dan wel een substantiële eerste betaling verwacht

Lees verder