SaaS softwarebedrijf te koop aangeboden voor project- en portfolio-management

SaaS softwarebedrijf te koop aangeboden voor project- en portfolio-management

Investeer mee in wereldwijde groeimarkt.

Algemeen

Referentie:
BOSN20CQL06L
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
Softwarebedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Software-abonnementen om de voortgang van projecten te rapporteren aan opdrachtgevers, stuurgroepen en senior management zodat zij goed geïnformeerd zijn en tijdig kunnen bijsturen.

Diensten:

Implementatiebegeleiding.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Organisaties die: (1) minimaal € 1 mln. per jaar aan ICT-projecten besteden; (2) met professionele projectmanagers werken; (3) een zogenaamd 'Project Management Office' (PMO) hebben dat de projectmanagers ondersteunt, de projecten bewaakt en daarover rapporteert aan senior management.

Details

Dit sofwarebedrijf staat te koop in verband met:
de start van de groeifase. het softwareproduct is na een testfase gereed voor de markt. de eerste betalende klanten zijn aan boord. we zoeken een inspirerende commercieel manager die al een keer eerder succesvol software op de (internationale) markt heeft geïntroduceerd en zich nu als nieuw mt-lid via een management buy in wil inkopen. bij voorkeur met profiel om door te groeien naar ceo rol. Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs 100.000-150.000 voor deel van de aandelen

Gewenste kopers
  1. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Gartner*: complexiteit vraagt om projectportfolio management
"De toenemende complexiteit van organisaties en de continu en steeds sneller veranderende omgeving vraagt om proactieve sturing door besluitvormers. Een goed overzicht van de strategie en bijbehorende projectportfolio is daarbij cruciaal, zodat de juiste strategische keuzes kunnen worden gemaakt. Het inrichten van strategisch projectportfolio management staat ook dit jaar nog op de agenda van veel organisaties, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor het PMO als transitiebureau."

* Gartner, officieel Gartner, Inc. is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector. Het bedrijf adviseert leiders in IT, Finance, HR, Legal en Compliance, Marketing, Sales en Supply Chain, en levert daarnaast onderzoek en beleidsinstrumenten. Het bedrijf is genoteerd aan de S&P 500.

Lees verder