Importeurschap/ verdeler & verkoop van bekend motorfiets-accessoire te koop aangeboden (premium merk)

Importeurschap/ verdeler & verkoop van bekend motorfiets-accessoire te koop aangeboden (premium merk)

Hoge naamsbekendheid in motorland, met eigen 180m2 showroom in Zuid Holland, webshop en dealernetwerk door heel Nederland

Algemeen

Referentie:
BOSN20DDM17C
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Groothandel in sport- en recreatie artikelen, Handelsonderneming, Overige groothandel
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Import van een bekend merk motorfiets-accessoire dat al 50 jaar bestaat. Het product is in standaard variant te bestellen maar ook custom. Motorbedrijven verkopen vooral de standaardmodellen (vanuit de folder). Klanten die iets speciaals zoeken, komen naar de (kleine) showroom van deze importeur.

Diensten:

Naast verkoop worden ook kleine reparaties gedaan van deze accessoires. Uiteraard is het assortiment uit te breiden naar eigen inzicht. Of met de Verkoop van Motoren en/of onderhoud.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Dealernetwerk door heel Nederland. Deze hebben geen voorraad maar verkopen standaardmodellen uit de folder. Daarnaast particulieren it het hele land die specifieke wensen hebben en naar de showroom komen

Details

Deze importeur staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs 49.500 euro (bespreekbaar) exclusief de voorraad (tussen 15.000 en 20.000 euro)

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Door het bijna 25-jarige bestaan is een goede en vooral sterke naam opgebouwd in motorland. Het premium merk komt uit de VS en bestaat al langer dan 50 jaar. Producten worden in de showroom, online en via de dealer(motorzaken) verkocht.

Via de snelweg goed bereikbare showroom in Zuid-Holland. De locatie is een huurpand verdeeld over 2 verdiepingen van 180 m² inclusief eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. De ruimte leent zich uitermate voor uitbreiding van verkoop van allerhande motoraccessoires, kleding of wellicht helmen.

De eigenaar wil het pand verhuren voor 3-5 jaar. Een kortere termijn is ook bespreekbaar.

Bij de overname zitten ook een webwinkel (met..

Lees verder