135m2 non food winkel te koop aangeboden gespecialiseerd in telecom accessoires en huishoudelijke apparaten

135m2 non food winkel te koop aangeboden gespecialiseerd in telecom accessoires en huishoudelijke apparaten

Zeer goede stadse locatie nabij een A merk telecomwinkel (die klanten doorverwijst). Locatie ook geschikt voor ander assortiment

Algemeen

Referentie:
BOSN20JGL80X
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Overige non food winkel, Kadowinkel, Elektrotechnische detailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
1
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Laptop, Telefoon en tablet accessoires (hoesjes, covers, schermbeveiliging, kabels, batterijen) en (direct geïmporteerde merkloze maar kwalitatieve apparatuur voor persoonlijke verzorging , huishoudelijke apparatuur en benodigdheden. Diverse kado artikelen.

Diensten:

reparatie van telefoons en tablets (wordt nu uitbesteed), verkoop telefoonkaarten

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Door de ligging in een zeer drukke stadse winkelstraat veel passanten. Daarnaast ook veel expats uit de omgeving en in beperkte mate bedrijven. Op rustige dagen rond de 15 klanten per dag. Op drukke dagen rond de 60 klanten.

Details

Deze winkel staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 175.000 Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van de waarde van de voorraad en inventaris op moment overname

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze winkel van 135m2 (met 40m2 kelder) ligt op een zeer goede locatie. Een aantal jaar geleden op een andere locatie begonnen als telecom(accessoire) winkel. Sinds 3,5 jaar op deze grotere locatie uitgegroeid met breder elektronica assortiment. Nabij een Blokker, Kruidvat en telecomwinkel die doorverwijst.

Hierdoor is de winkel 3 jaar gelden volledig nieuw ingericht (investering 60.000 euro). Qua assortiment is er nog wel een optimalisatie nodig. Nu wordt direct uit China geïmporteerd maar er is geen scherpe sturing op marge per meter of per productcategorie. Hier ligt een mooie kans voor de overnamekandidaat.

Daarnaast is de telecom reparatie nog beperkt en wordt dit uitbesteed. Het zou winstgevender zijn als hier meer focus op komt en door de nieuwe ondernemer 'in-house' wordt uitgevoerd.

Lees verder