Multifunctionele medisch hoogwaardige centrum voor veelal nazorg van oncologie , zoals mammacare, compressiezorg en huid-en Oedeemtherapie te koop aangeboden in Zuid Nederland

Multifunctionele medisch hoogwaardige centrum voor veelal nazorg van oncologie , zoals mammacare, compressiezorg en huid-en Oedeemtherapie te koop aangeboden in Zuid Nederland

12 medewerkers, een uitstekend verwijzend netwerk en interessante uitbouw mogelijkheden

Algemeen

Referentie:
BOSN20JNB09F
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Gezondheidszorg, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
5
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Naast medische huid- en oedeem therapie ook nog 3 andere gespecialiseerde medische activiteiten. De meeste behandelingen zijn vergoed door de verzekeraars waar contracten mee zijn afgesloten. De klanten worden grotendeels doorverwezen door huisartsen en andere behandelaars specialiste ziekenhuis.

Diensten:

De andere 3 gespecialiseerde diensten worden door 4 medewerkers bemand. Clienten komen bijna altijd naar de locatie en soms gaat de behandelaar naar de client thuis. Daarnaast is er een kleine webshop die producten verkoopt die de praktijk zelf gebruikt. Het centrum is zeker ook uitdaging om door te groeien en aan te vullen als prive kliniek. Ook de denken waar veel vraag naar is een liposculptuur kliniek er is veel vraag naar.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Non-profit instellingen

Er is een goed verwijzend netwerk dat de gespecialiseerde zorg zeer hoog aangeschreven heeft . Er zijn veel groei kansen mogelijk

Details

Deze huidtherapiepraktijk staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze zorginstelling heeft zijn core business in de medische huidtherapie (grotendeels vergoed door verzekering). Daarom staat zij bekend bij een groot verwijzend netwerk. Daarnaast biedt zij nog 3 medische activiteiten aan waarmee het een multifunctioneel centrum is. Er is een team van 10 medewerkers die ieder een eigen expertise hebben in 1 van de 4 activiteiten. Het is een centrum waar veel uitdaging mogelijk is, de eerste belangrijk stap is gezet, nu juist gaan groeien, met nog meer naam zodat je nummer 1 van Nederland wordt.

De onderneemster is op leeftijd en heeft niet de kracht en ambitie om te groeien, ziet wel heel veel kansen . Maar op alle 4 de activiteiten is veel groei mogelijk. Maar door de uitstekende naam op het gebied van huidtherapie is het uitbouwen van het verwijzende netwerk wel de meest logische stap. Dit vraagt ook om uitbreiding van het personeelsbestand.

Het pand is in eigendom van een Holding maar deze wil dit bij voorkeur verhuren en kopen bespreekbaar . Er zijn >20 parkeerplekken op eigen terrein. Ruime fietsstalling en ruimte voor scootmobiel en het ligt tegenover klein winkelcentrum voorziening eerst levensbehoeften.

Lees verder