Premium interieurwinkel ter overname in Noord Holland op AAA locatie en bijzonder karakteristiek pand

Premium interieurwinkel ter overname in Noord Holland op AAA locatie en bijzonder karakteristiek pand

50.000 euro overnamesom (voorraad/showroominrichting, investering) in verband met snel gewenste overstap naar ander familiebedrijf

Algemeen

Referentie:
BOSN20MSM74P
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Woondetailhandel, Kadowinkel
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Assortiment exclusieve producten en merken meubels en bijzonder assortiment interieur- en decoratie artikelen, verlichting en wandbekleding. Het betreft de betere merken en producten die niet overal verkrijgbaar zijn. Ook zeer geschikt om naast het interieur uit te breiden als cadeauwinkel

Diensten:

Stylen en aankleden woningen

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Consumenten die bijzondere woonproducten zoeken. Veel klanten die via social media de winkel weten te vinden. Maar door de uitstekende ligging op een AAA locatie komen er ook veel passanten.

Details

Deze interieurwinkel staat te koop in verband met:
overstap naar familiebedrijf Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs € 50.000 (voorraad, showroominrichting, investering)

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze adembenemende interieurwinkel met bijzonder assortiment en exclusievere merken is TipToP!! Gevestigd in een geweldig huurpand (nog ongeveer 1,5 jaar huurcontract, optie tot verlengen) krijgen klanten een bijzondere winkelbeleving. De eigenaar van deze winkel is een ervaren ondernemer, heeft een super netwerk qua leveranciers en is een perfectionist qua assortiment, inrichting en webshop. Dat trekt een specifieke klantgroep aan die wat te besteden heeft én iets bijzonders wil.

De overnamesom is met 50.000 euro laag (voorraad/showroominrichting, investering) omdat de eigenaar snel de overstap wil maken naar een ander familiebedrijf. Naast een geweldige winkel is er o..

Lees verder