In een sterk groeiende populaire sport gespecialiseerde webwinkel wegens omstandigheden tegen scherpe prijs te koop aangeboden ( eventueel met fysieke winkel)

In een sterk groeiende populaire sport gespecialiseerde webwinkel wegens omstandigheden tegen scherpe prijs te koop aangeboden ( eventueel met fysieke winkel)

Sterk groeiende top 3 speler in NL met meer dan 1,5 mio omzet- internationaal en met fysieke winkels uitbreidbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN20NNB62J
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
Limburg
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
75
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Extreem breed en diep assortiment gericht op een specifiek hockeysport in Nederland. Kleding, schoenen, accessoires. Alle toonaangevende merken in deze sport worden vanuit voorraad verkocht. Hierdoor slaagt een klant bijna altijd.

Diensten:

Van een beperkte product categorie worden producten onder eigen merk en in eigen kleur geleverd. Maar de hoofdmoot zijn bestaande merken van derden

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Non-profit instellingen, Bedrijven

Naast de particuliere sportbeoefenaar worden ook de clubs en andere verenigingen geleverd. 50% van de omzet komt uit NL, 30% vanuit Duitsland en 20% van de rest van de hele wereld. Klanten reizen tientallen kilometers om naar de gespecialiseerde fysieke winkel te komen. De omzet van de fysieke winkel is minder dan 20% van de totale omzet. Er is een voor de markt laag retourpercentage. Het is niet nodig om de fysieke winkel mee over te nemen.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet € 2.000.000 Indicatieve overnameprijs € 150.000,00 voor 55000 adressen, gehele webshop met alle systemen en € 1.600.000,00 omzet. Actuele voorraad tegen afschrijvingswaarde. Voorraad is volledig courant. Indien overname winkel kleine vergoeding voor gehele inventaris. Zeer mooie en sprekende inrichting.

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze gespecialiseerde webwinkel met 1 fysieke locatie is 'opgebouwd volgens het boekje'. Het is gespecialiseerd in 1 populaire sport, niet te evenaren assortiment (met voldoende) voorraad en uitstekende service. Dit heeft in een aantal jaren geleid tot een vast en groeiend klantenbestand. Het bedrijf groeit jaarlijks zo'n 25% en blijft doorgroeien.

In deze fase is ook de 'unieke customer data' over behoefte en aankoopgedrag goed in kaart gebracht. De omzetverwachting dit jaar is 2,2 mio euro (2 mio met aftrek retouren). Vorig jaar wat dat 1,8 mio euro (1,6 mio met aftrek retouren).

Hiermee staat het bedrijf voorgesorteerd om internationaal de toonaangevende speler te..

Lees verder