Innovatieve start up in (voet)balsport te koop aangeboden

Innovatieve start up in (voet)balsport te koop aangeboden

Trainingsapparatuur voor recreatie (of high-performance ontwikkeling). Geschikt voor een verhuurconcept

Algemeen

Referentie:
BOSN20PGD77Q
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Groothandel in sport- en recreatie artikelen
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Zelf ontwikkelde trainingsapparatuur ( Balshooters e.a. trainingsattributen ) voor balsporten ( focus op voetbal ).Die zowel voor fun als recreatie kan worden ingezet. Professioneel voor specifieke doeleinde. Te denken aan ontwikkelen van individuele speler zoals keepers en spelers. Er zijn diversen toepassingen en opties mogelijk voor verschillende trainingen en recreatie doeleinden. Alle prestaties kunnen via een data systeem worden vastgelegd. Het inhuren van een specifieke begeleider of trainer is ook mogelijk.

Diensten:

Er is ook een trainingsgids samengesteld om de gebruiker/trainer te inspireren

Doelgroep(en):

Non-profit instellingen, Bedrijven

Door de aanschafwaarde is de particulier markt niet haalbaar. Maar amateurclubs en BVO behoren tot de doelgroep. Focus op voetbal maar ook toepasbaar voor andere balsporten zoals handbal, volleybal en basketbal.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de ontwikkelaar van het product wil ook een verhuurtak opzetten en zoekt hier een enthousiaste kandidaat voor Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in
  4. add_circle Investeerder

Extra informatie

De ondernemer heeft zelf een voetbalachtergrond en heeft trainings-apparatuur ontwikkeld. Deze is geschikt voor recreatie niveau en helpt onervaren trainers om kwalitatieve training te geven. Dit is een interessante verhuurmarkt (apparatuur heeft een aanschafwaarde tussen de 5.000 en 10.000 euro.)

Maar door de hoge kwaliteit van snelheid, richting, kracht en (digitale) trainingsschema's is de apparatuur ook geschikt voor BVO-niveau.

Het product is nu in een basisvorm met een aantal opties. Maar er zijn ook geavanceerdere mogelijkheden door bijvoorbeeld meerder apparatuur te koppelen of uit te breiden met opties.

De ondernemer wil graag de verhuurmarkt bedienen. Hiervoor zoekt hij een kandidaat die dit wil vercommercialiseren. De financiële constructie hiervoor kan in overleg worden vormgegeven.

Lees verder