Kleine behandelinstelling/praktijk te koop aangeboden in Groningen voor basis GGZ behandelingen

Kleine behandelinstelling/praktijk te koop aangeboden in Groningen voor basis GGZ behandelingen

Met breed aanbod behandelingen en therapie. Uitbreidbaar naar een netwerk van kleine behandelruimtes

Algemeen

Referentie:
BOSN20TNK55Z
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Gezondheidszorg
Land:
Nederland
Regio:
Groningen
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Kleine basis GGZ behandelinstelling waar diverse vormen van therapie en behandelingen zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling en beeldende therapie en emotieregulatie. De behandelingen vinden plaats na doorverwijzing door huisarts en worden vergoed door de zorgverzekeraar. Hiervoor zijn contracten. Behandelingen duren doorgaans 12 weken.

Diensten:

Ongeveer 75% van de cliënten wordt na de intake aangenomen. 25% wordt doorverwezen naar een specialistischer behandelaar

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Volwassenen woonachtig in een straal van 20km. Deze worden doorverwezen door huisartsen

Details

Deze zorginstelling staat te koop in verband met:
de eigenaren hebben andere activiteiten in de zorg naast deze instelling. zij kunnen dit niet combineren. de regiebehandelaar is bereid mee te gaan naar een nieuwe eigenaar, evenals de creatief therapeut. Indicatieve omzet € 175.000 Indicatieve overnameprijs 55.000 euro waarvan
50.000 euro goodwill
5.000 euro inventaris

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

De filosofie van deze zorginstelling is kleinschalig, dicht bij de cliënt en een breed aanbod basis-behandeling en therapie. Hiermee is het goed gepositioneerd ten opzichte van de groter spelers waar cliënten vaak ver voor moeten reizen in de regio. Er is 1 locatie en 3 behandelaars.

Het uitbreiden met kleinschalige locaties is zeker aan te raden. Of het toevoegen van meer specialistische zorg (bijv. een psychiater) is een logische stap. Zeker gezien het feit dat 25% van de cliënten bij intake worden doorverwezen naar meer specialistische zorg.

De huidige eigenaar kan dit niet opschalen gezien zijn huidige werkzaamheden in een andere zorginstelling. Daarmee is het interessant voor een grotere zorginstelling die wil uitbreiden. Of een zorgondernemer die zelf de de meer specialistische behandeling kan geven. Alle formaliteiten en contracten met de zorgverzekeraars zijn vanzelfsprekend geregeld.

Lees verder