Groothandel in A-merk fitnessproducten en gezondheidsproducten zoekt bestaande webshop / bedrijf die assortiment wilt uitbreiden. De merken zijn OOK INDIVIDUEEL TE KOOP!

Groothandel in A-merk fitnessproducten en gezondheidsproducten zoekt bestaande webshop / bedrijf die assortiment wilt uitbreiden. De merken zijn OOK INDIVIDUEEL TE KOOP!

NETTE EN SLIMME ONDERNEMER / ONDERNEMING gezocht voor mijn bedrijf. Lees ons verhaal!

Algemeen

Referentie:
BOSN20WMD67W
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Groothandel in sport- en recreatie artikelen, Groothandel in elektrische gebruiksgoederen, Overige groothandel, Handelsonderneming
Land:
Nederland
Regio:
Groningen
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

diverse A- merken en unieke gezondheid producten. Eigen merken en van de overige producten een distributeurschap. Producten lopen uiteen van A-merk shakbekers tot A-merk weerstandsbanden en ionisatie aparaten. Verkoopt ook op bol.com (ong: 7000 bestellingen per jaar)

Diensten:

Er is een eigen merk product dat door de corona-situatie in ons land wachtlijsten kent van mensen die bestellen en vooruitbetalen. Dit heeft met luchtzuivering te maken. Ons apparaat 99.99% doodt virusen, baterieen en schimmels.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven, Non-profit instellingen

Ieder product heeft een eigen website en er is 1 centrale webshop. Hier kopen consumenten. Maar ook bedrijven (bijv. sportscholen) en instanties (zoals NOC NSF, DSM, KNTB, fitnesscentra's) kopen hun producten bij ons. Ook Private label!

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
perfect voor beginnende, maar ook al draaiende ondernemer/onderneming. het bedrijf verdiend het om te groeien. ik wil verre van de hoofdprijs maar zoek een bedrijf / ondernemer die onze producten begrijpt, het oppakt en mee neemt in hun eigen strategie en logistiek. zeg het maar. ik sta totaal open voor suggesties. een extra reden voor overname? mijn vrouw is erg ziek door een medische fout en heeft verzorging nodig dat ik al vele jaren doe. ik kan mede daardoor bij lange na niet het maximale uit het bedrijf halen. Indicatieve omzet € 175.000 Indicatieve overnameprijs Er is sprake van een zeer redelijke overnamesom. Hiervoor zijn bij de juiste kandidaat flexibele voorwaarden bespreekbaar. Voor eigenaar is het belangrijk dat het bedrijf / producten blijft bestaan en doorgroeit. Bedrijf bestaat al ruim 30 jaar. Goede naamsbekendheid / websites / online shop.

Gewenste kopers
  1. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  2. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  3. add_circle Investeerder
  4. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen
  5. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

PERFECTE AANVULLING VOOR BESTAAND FITNESS- / GEZONDHEIDSBEDRIJF / LOGISIEK BEDRIJF (die ook eigen producten wilt voeren).

Deze handelsonderneming heeft een interessant portfolio gezondheid/sport gerelateerde producten. Het betreft merken die in hun segment toonaangevend zijn en diverse doelgroepen hebben. Er is ook een corona gerelateerd product (lucht zuiverend) waar wachtlijsten voor zijn mensen vooruit betalen. Er is een nieuwe lijn in de maak.

We leveren ook via bol.com sinds 2014. 100% positief en een klanten beoordeling van 9+.

Door zeer treurige familieomstandigheden kan de ondernemer niet opschalen. Maar een (overname)kandidaat is de beste wanneer zij/hij al werkzaam is in de fitness/gezondheids branche. En onze producten dan aan te bieden bij de klanten die ze al hebben. Uit alle producten kan veel meer gehaald worden. Ieder product heeft een eigen website.

Wees creatief en inventief met een voorstel aan deze ondernemer. Gelukzoekers hoeven niet te reageren!

Deze ondernemer is niet afhankelijk van de inkomsten van dit bedrijf. Hij heeft helaas 10 jaar nauwelijks in zijn bedrijf kunnen werken vanwege de opvoeding van onze 3 kinderen en het plotseling wegvalle..

Lees verder