Organisatie ter overname gericht op ondersteuning van eenzame ouderen

Organisatie ter overname gericht op ondersteuning van eenzame ouderen

Financiële en ondersteunende en sociaal-juridische diensten en verantwoordelijk voor de uitvaart en de testamentaire afwikkeling van de nalatenschap.

Algemeen

Referentie:
BOSN21HBG53M
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Ondersteuning aan (eenzame, vitale dan wel verwarde) ouderen op het gebied met name financiële en algemene ondersteunende en sociaaljuridische diensten. Deze worden in abonnementsvorm aangeboden

Diensten:

Aan het eind ook verantwoordelijk voor de uitvaart van de oudere en de testamentaire afwikkeling van de nalatenschap.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Enkele tientallen klanten in een straal van 10 KM in centraal Nederland. Het betreft ouderen, die geen partner of kinderen of anderen hebben, die deze hulp willen of kunnen geven.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Stichting die service verleent aan ouderen (zonder partner of kinderen of ondersteuning). De organisatie kent met name financiële en algemene ondersteunende en sociaal-juridische diensten. Voor vitale dan wel verwarde ouderen. Ook de uitvaart van de oudere en de testamentaire afwikkeling van de nalatenschap vormen onderdeel.

Het huidige verdienmodel bestaat uit maandcontracten en donaties. Dus de genoemde huidige omzet van 30.000 euro is relatief makkelijk te vermenigvuldigen met een goede promotie en een brede spreiding over Nederland. Als verdienmogelijkheden zijn het wettelijk executeursloon, de wettelijke bewindvoeringstarieven, soms bijzondere bijstand, overheidssubsidies en bedragen voor overige activiteiten toe te voegen.

Binnen de organisatie zijn alle diensten juridisch geformaliseerd. De organisatie is gecertificeerd als professioneel bewindvoerder/mentor/uitvoerder levenstestament. Er is een mix van vrijwilligers met levenservaring en medewerkers. Eer is een bestuur met 3 leden. Het bestuur kan aanblijven voor een soepele overdracht

Lees verder