Multifunctioneel landhuis hotel te koop aangeboden met landerijen net over de Duits-NL grens

Multifunctioneel landhuis hotel te koop aangeboden met landerijen net over de Duits-NL grens

19 kamers, 22.000m2 grond, paardenstallen en een eigen evenementen-organisatie die concepten organiseert voor goede bezetting

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN21LJD24Q
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Overige horeca, Hotels, Horeca gemengd
Land:
Duitsland
Regio:
-
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Zeer representatief landhuis hotel net over de grens in Duitsland met 19 kamers met eigen badkamer en meerdere gemeenschappelijke ruimtes, dat in zijn geheel wordt verhuurd aan groepen. Met bijbehorende panden en landerijen met meer dan 22.000 m2 grond in een zeer rustige landelijke omgeving. De ruimte, de rust en de privacy, in combinatie met de vele recreatieve mogelijkheden op eigen terrein en daarbuiten, maken de locatie uniek.

Diensten:

Het landhuis beschikt over een eigen park, een speeltuin, een hertenkamp en een paardenveld met stallen. Vlak naast het landhuis staat een grote schuur die door gasten voor in-door activiteiten wordt gebruikt. Er zijn vier garages en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Er is een grote zolder die geschikt zou kunnen worden gemaakt voor opslag.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven, Non-profit instellingen

Door de week wordt het door zakelijke groepen gebruikt als conferentiecentrum en in de weekenden door familie- en vriendengroepen. Klanten komen uit Nederland en Duitsland

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs Volgt in een later fase

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit voormalig hotel is een kruising tussen een groeps-accommodatie in de sfeer van een representatief eigentijds hotel met de ruimte van een evenementen locatie dat wordt gebruikt voor recreatie en conferenties. De eigenaren zijn nu zelf actief in full service verhuur aan groepen (zakelijk en privé).
Het aantal zeer representatieve kamers met eigen badkamer en de omvang van het kavel is uniek in zijn soort. De locatie kenmerkt zich door een conferentiezaal, eetzaal, meerdere keukens, een bijzondere (lounge)serre, bar ruimte, meerdere gemeenschappelijke ruimtes en diverse terrassen, een park en gebouwen voor activiteiten. Hierdoor zijn er ook veel bedrijven die de locatie gebruiken voor hun opleidingen en teams meetings. Er zijn ook paardenstallen die grenzen aan de paardenweide ter grote van een voetbalveld.

Het is mogelijk om als eigenaar of beheerder zelf te wonen in een appartement in het gebouw. Er kan een vergunning aangevraagd worden voor het bouwen van een aparte bedrijfswoning of verbouwing van een van de schuren.

Door de grootte en de indeling van het gebouw is het geschikt voor diverse doeleinden. Waar nu wordt gekozen voor verhuur aan groepen is een reguliere ho..

Lees verder