Innovatieve en veelzijdige jeugdzorgorganisatie te koop aangeboden in Noord Holland

Innovatieve en veelzijdige jeugdzorgorganisatie te koop aangeboden in Noord Holland

Doorgroeien naar tweede regio (meerdere gemeenten) waar recent een contract mee is gesloten

Algemeen

Referentie:
BOSN21QTK18Y
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Gezondheidszorg
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Gespecialiseerde jeugd- en gezinshulp. Door een combinatie van de expertises jeugd- en gezinshulp en onderwijs biedt de organisatie een uniek zorgaanbod in de regio’s waar zij via een aanbesteding zijn gecontracteerd. De cliënt en zijn/haar omgeving staat binnen de jeugdhulpverlening altijd centraal en samen wordt er dan ook gezocht naar een passend maatwerktraject. Binnen de jeugdhulpverlening wordt altijd systeemgericht gewerkt. Ouder(s), leerkrachten en andere betrokkenen worden betrokken bij het hulpverleningstraject waardoor er gewerkt wordt naar een situatie waarin de cliënt en zijn omgeving na afsluiting weer zelfstandig verder kan.

Diensten:

- Ambulante hulpverlening thuis en op school - Dagbehandeling (PO) - Groepsvormen (PO / VO)

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Non-profit instellingen

Kinderen en jeugdige tussen de 4 – 18 jaar. De organisatie begeleidt zo’n 100 gezinnen per jaar binnen de regio waar zij actief zijn. De andere regio waar zij een contract mee hebben zou tot hetzelfde aantal of meer gezinnen kunnen uitgroeien. Daarnaast heeft de organisatie een contract WMO met één van de regio’s welke niet wordt benut op dit moment. De organisatie kent actieve contacten met gemeentes, huisartsen en gecertificeerde instellingen.

Details

Deze (jeugd)zorginstelling staat te koop in verband met:
de ondernemer heeft het bedrijf opgebouwd tot meer dan 15 medewerkers. maar is zelf niet de geschiktste kandidaat om door te bouwen Indicatieve omzet € 1.000.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze organisatie opgericht door zeer gedreven ondernemers die de jeugdzorg 2.0 wilde neerzetten. Effectief, gericht op hersteltrajecten en tijd, geld en energie naar de cliënten. Er is een lage overhead en een zeer goed team met meer dan 10> medewerkers. De aanpak slaat erg aan bij de gemeenten en recent is een weer een nieuw contract verkregen met een andere regio.

Hiervoor moet de organisatie worden opgeschaald. Maar dit is niet de wens/kracht van de huidige oprichters. Daarom zoeken zij een overnamekandidaat die kan opschalen. De organisatie kenmerkt zich door efficiënt en effectief werken. Bijna in een zelfsturend team zonder onnodige overhead. Er is daardoor een h..

Lees verder