(Inventaris van een) Standbouwbedrijf te koop aangeboden in Zuid Holland

(Inventaris van een) Standbouwbedrijf te koop aangeboden in Zuid Holland

600 meter standwand (systeem met aluminium) geschikt voor 35 stands - overnamesom 70.000 euro

Extra informatie

Dit standbouw bedrijf is nauwelijks actief in corona-tijd. Maar los van corona-perikelen heeft de ondernemer ook een andere activiteit waar hij zich op wil focussen. Het standbouwbedrijf heeft 600 meter (aluminium) standwand welke modulair is in te richten tot ongeveer 35 stands. Daarnaast ook vitrines en bars om stands turnkey te kunnen opleveren. De aanschafwaarde in het verleden is hiervoor 1,2 mio euro geweest. Hij biedt dit nu te koop aan voor 70.000 euro. Inclusief een Iveco met citybox , website en klantenbestand. Er hoeft geen personeel of pand overgenomen te worden.

Het is hiermee een mooie overname voor een ander standbouwbedrijf dat in de toekomst ook met een modulair systeem wil werken. Die komt op deze manier goedkoop aan de inventaris. Of een kandidaat die een bestemming heeft voor dergelijke wanden in de verhuur.

Er is een volledige inventaris lijst aanwezig. De website en (toekomstige) klanten en relaties krijgt men erbij. Het standbouwbedrijf bestaat al heel lang dus er is een interessant klantenbestand.