Karakteristiek Hotel-Restaurant te koop aangeboden in Limburg <10 kamers

Karakteristiek Hotel-Restaurant te koop aangeboden in Limburg <10 kamers

Uit te breiden met 6 kamers - Qua locatie heel gunstig voor wandelen, fietsen en shoppen bij het outletcenter

Extra informatie

Dit hotel wordt professioneel gerund door een duo, heeft een karakteristieke uitstraling en een goede bezettingsgraad. Dit komt door de veelzijdige locatie en veelzijdige en centrale ligging (wandelen, fietsen shoppen) met uitvalswegen naar België, Duitsland en heel Limburg.

Dit trekt een zeer gevarieerd nationaal en internationaal publiek: werknemers van bedrijven, toeristen, gasten op doorreis, shoppers voor het Designers Outlet te Roermond, bezoekers Nationaal park de Meinweg en grensoverschrijdende gasten uit Duitsland en België. De meeste gasten dineren hier ook. Daarnaast is zo'n 30% van de gasten in het restaurant woonachtig in de omgeving.

De locatie met de tuin is ook zeer geschikt voor feesten en partijen (zoals bruiloften) tot 50 personen. En in de nabije omgeving is een mooie trouw locatie.

Het vastgoed is getaxeerd op zo'n 750.000 euro en het aantal hotelkamers is uit te breiden met 6 kamers. De eigenaar kan bij het hotel wonen, maar deze ruimte is ook als ruime hotelkamers te gebruiken.