Bistro te koop aangeboden in de Dordogne
40.000 euro overnamesom - (Fonds de Commerce/goodwill)- seizoens restaurant maar ook goed ingespeeld op Franse, Engelse en Nederlandse locals buiten het seizoen
Algemeen
Bistro met naast een Franse kaart ook een kaart meer gericht op NL en Engelse gasten omdat er een grote Engelse en NL gemeenschap woont die ook samenkomt in deze Bistro
Een overdekt terras met 35 couverts en binnen een capaciteit van 30 couverts. Men organiseert buiten het toeristisch seizoen ook goed bezochte thema avonden voor locals
Consumenten - particulieren
Het geld wordt verdiend in het toeristische seizoen. Buiten dat seizoen zijn er veel locals (Franse, Engelse en Nederlandse gemeenschap), die de bistro bezoeken. Gelegen aan een doorgaande weg dus veel passanten
Details
Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities
Indicatieve omzet
Vertrouwelijk, volgt later
Indicatieve overnameprijs
40.000 euro K.K. (deze prijs en condities zijn bespreekbaar)
- add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
Extra informatie
Dit karakteristieke Franse restaurant ligt aan een doorgaande weg in toeristisch gebied in Midden Frankrijk. In het seizoen zijn er veel toeristen. Maar de eigenaar heeft de kaart ook aangepast (saté en fish and chips) voor de lokale bevolking en de vele Engelsen en Nederlanders die in de buurt wonen. Daarmee is er door het hele jaar heen een goede bezetting.
Er zijn binnen 30 zitplaatsen en er is een terras voor 35 zitplaatsen. De huur is 550 euro per maand. Er bestaat ook een mogelijkheid om het pand te kopen van de eigenaar. Gasten kunnen voor de deur parkeren. De inventaris is compleet waarbij een pizza oven en een kassa gehuurd wordt (contracten inbegrepen bij de fonds de commerce).
Het restaurant heeft potentie. Door bijvoorbeeld te adverteren, thema avonden en leuke acties kan de omzet verhoogd worden. In de winter zijn vrijwel alle restaurants gesloten. Door in het weekend in de winter open te zijn, kan dit veel lokale gasten aantrekken. Er is onder het huidige klantenbestand veel vraag naar de winteropenstelling.
Je kunt het restaurant met drie mensen runnen en de omgeving is bijzonder en geeft een hoge kwaliteit van leven. In het hoogseizoen is een extra kracht..