Kapsalon te koop aangeboden in Amsterdam op een toplocatie in het centrum

Kapsalon te koop aangeboden in Amsterdam op een toplocatie in het centrum

Zeer slim in te delen pand met 3 open ruimtes (geschikt voor 6 knipplaatsen of beauty of winkel)

Algemeen

Referentie:
BOSN22JCB87S
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dames en herenkapsalon in het midden en hoger segment. Prijzen voor wassen/knippen/stylen liggen rond de 55 euro. Momenteel met 3 knipplekken maar dat kan worden uitgebreid door de handige indeling van het pand met 3 ruimtes.

Diensten:

Door de indeling is er ook ruimte voor bijvoorbeeld beauty behandelingen

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

80% van de klanten komt uit de directe omgeving. Een deel van de klanten komt van verder omdat de huidige eigenaresse er al meer dan 20 jaar knipt

Details

Deze kapsalon staat te koop in verband met:
de onderneemster heeft een tweede bedrijf en wil daar haar tijd aan besteden. ze kan indien gewenst nog een periode blijven knippen Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze goed lopende kapsalon die al meer dan 25 bestaat ligt op een toplocatie in de binnenstad van Amsterdam, dicht bij het centraalstation. De indeling van de salon heeft 3 ruimtes en is ideaal om verschillende behandelingen of diensten aan te bieden. De huidige eigenaresse heeft een tweede bedrijf opgericht en wil daar haar tijd meer aan besteden vandaar de verkoop. Ze is heel flexibel qua overname. Ze kan zelfs een periode blijven meeknippen of een stoel terug huren, maar is ook bereid om er gelijk uit te stappen bij overname.

De locatie is zeer geschikt voor een ondernemer die wil uitbreiden naar bijv. 6 knipplaatsen of in een van de ruimte beautysalon wil starten. De ruimte voorin de zaak is zelfs geschikt voor een kleine winkel. Kortom, een toplocatie met veel mogelijkheden.

Lees verder