BBQ Workshop, private dinner en cateraar bedrijf te koop aangeboden

BBQ Workshop, private dinner en cateraar bedrijf te koop aangeboden

Uitstekende website - goede domeinnaam – Mooie, uitgebreide inventaris met buitenkeuken en een veelvoud aan professionele (Weber) BBQ’s en accessoires

Algemeen

Referentie:
BOSN22LCG80M
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Overige horeca, Restaurants
Land:
Nederland
Regio:
Flevoland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

BBQ workshops bij mensen thuis voor groepen van 4 tot 100 personen.

Diensten:

BBQ catering en private diners aan particulieren en bedrijven.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Veel particuliere aanvragen maar ook bedrijven. Daarnaast samenwerkingen met restaurants die het bedrijf inhuren voor workshops bij hun op locatie

Details

Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs 25.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze ondernemer heeft een passie voor BBQ. Hij heeft naast zijn werk dit BBQ bedrijf opgezet. Maar de werkzaamheden die vooral op vrijdag en in het weekend plaatsvinden zijn niet meer te combineren. Naast workshops BBQ-en doet hij ook catering en private diners.

Er is een uitgebreide website en een bekende bedrijfsnaam die veel aanvragen genereerd en een inventaris met buitenkeuken en een veelvoud aan professionele (Weber) BBQ’s en accessoires, een volledig vernieuwde BBQ bedrijfsaanhangwagen en tafels en tenten. Er is een hele goede domeinnaam en informatieve website met veel content die klanten uit heel het land aantrekt. Het is mogelijk dit zelf te beleveren of leads (tegen betaling) door te zetten naar collega's door het hele land.

In het verleden zijn er ook samenwerkingen geweest met horeca locaties waar men periodiek workshops gaf. Het bedrijf is een mooie aanvulling op een horeca/catering bedrijf, een slager of een verhuur bedrijf. Naast activiteiten in het weekend zijn er ook mogelijkheden naar de zakelijke markt om meer doordeweeks te doen.

Lees verder